♥ Tävling

Jag är med och tävlar om ett klädesplagg från Malou Barré hos babybambola !

För att vara med och tävla måste ni gå in på Malou Barré.se och titta på barnkläderna sedan skriva en kommentar hos babybambola och säga vilket eller vilka som är ert favoritplagg, anmäla er till nyhetsbrevet på förstasidan och sedan länka till denna tävlingen i er egen blogg.

Vinsten är Maja tyllkjol i valfri färg till flickor eller Oliver finbyxa/eller ballongbyxa till pojkar.

Tryck HÄR för att komma till tävlingen, var med och tävla du med :) 

   


♥ Findus färdiglagade måltider

.. Är underbara! Visst, dom är inte det godaste som finns att äta men in med dom i micron 7 minuter, ät och släng tallriken. Awesome! Man slipper stå och diska tallriken :D Haha, aah jag är lat?

♥ Hemma idag

Skönt, det behöver jag. Nu ska jag elda lite och sen lägga mig i soffan och bara vara. Blir nog framför en film med en kopp varm choklad. Mysigt!

♥ Sovdags strax

Nu medans Christoffer är på toa tänkte jag upptadetar lite fort.
Christoffer kom till mig runt 6-tiden och då gick vi och köpte godis och hyrde film. Första harry potter filmen för att vara exakt. Men efter halva filmen, byttes det till 4an för att kolla parlamentet och sen när det var slut var jag inte lika intresserad av filmen längre, så får se till att se den imorn istället.

Men nu ska jag mysa med min älskling som jag inte sett på 5 dagar nu, och jag ska få ljuvlig massage. Tackar gud för detta! Min rygg behöver verkligen Christoffers händer, ärligt talat. Har knappt kunnat röra mig nu de dagarna han vart borta. Som ni hör får jag massage väldigt ofta (A) Men så är det när man har kanske världens bästa pojkvän :)

Puss på er !

♥ We R Who We R

Jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska säga, vad som kommer hända. Men jag vet vad jag vill, vad jag känner och vad jag önskar. Varför är det så svårt för er att förstå min dröm. Seriöst. Blää på er.

♥ Projektplan

Sitter och skriver på min projektplan. Som btw är försenad 8 veckor nu. Sååå typsikt mig, och om den inte är inlämnad denna veckan får jag S i hela kursen. GOOO MEEE! -.-'

♥ 1a advent

Första advent idag då, mysigt mysigt. ´
Igår var jag på stan med Linn, var tänkt att vi skulle shoppa lite. Men istället pratade vi bort tiden och affärerna stängdes. Menmen, så är det ibland. Får shoppa någon annan dag istället :)

♥ Fyrkantiga ögon? Sant eller bara myt?

Ni vet det föräldrar jämt säger om att det är farligt att kolla på tv och sitta vid datorn för mycket, att man kan få "fyrkantiga ögon" det är sant! eller ah halvt sant, klart man inte kan få fyrkantiga ögon men det är farligt. Det har jag själv fått erfara. Jag har lyckats få ticks i vänstra ögat just på grund av att jag sitter vid datorn för ofta. Gud vad jag älskar mitt liv !? -.-'

♥ Depp el. Mys

Ligger i soffan med täcket virat några varv runt mig, framför basan och äter ur en chokladask. Deprimerad eller bara mysigt? Ingen vet.

♥ Min stora kärlek här i livet !


♥ Och så var man 18 ..

..lagligt sett. I mitt huvud har jag vart 18 i snart ett halvår, haha. Men det blir så när man fyller så pass sent att man bestämmer sig för att man fyller "när alla andra gör det" haha ;)

Nu ska jag städa klart mitt rum. Jag har bara tvätten på golvet kvar, sen ska det damsugas och så voila !
Helt sjukt att jag kan städa så fort när jag väl känner för det. Egentligen skulle jag vart klar igår men fick så ont i huvudet och var tvungen att gå och lägga mig innan jag var helt klar.

Blir en hektisk dag idag, så uppdaterar nog inte förnsen imorn, men då får ni veta ALLT ;) + bilder hoppas jag !

♥ PUSS

Uppdaterar när jag städat klart! Mycket att göra nu såhär dagen innan födelsedagen ;)

♥ Huvudvärk

Har så jävla ont i huvudet att jag tror att jag slår sönder något snart om det inte slutar......
Tänkte försöka bli av med den genom att lägga mig framför en film med en kopp varm chocklad (tack för idén älskling) och hoppas att det försvinner snart, annars jävlar !?

♥ Vecka 47

Måndag: Färga utväxten, noppra + färga brynen, plugga till matteprov, göra historia frågor

Tisdag:
Spray Tan (pallar inte vara så här jävla blek längre o.O), plugga matte, gå på födelsedagsmiddag med Christoffer (blir tidigare eftersom han åker till DH på Onsdag)

Onsdag:
Städa klart huset, göra matteprovet, se till så att det mesta som behöver göras är klart

Torsdag:
Min födelsedag, praktik, födelsedagsfika med faster + familj, gå ut och äta med mamma, nisse & alex på esters

Fredag:
Gå ut på krogen med Sofia och Freddi, ( + michelle?)

Lördag:
VILA (gå på harry potter?)

Söndag:
(gå på harry potter?) vara med Christoffer som äntligen kommit hem från DH



Fullt upp hela veckan !

♥ Idag

Idag, i korta drag.
Christoffer missar bussen och kommer försent till skolan. Jag gör goda scones till frukost som jag äter framför ett CSI avsnitt. Jag sitter med en djävulsk huvudvärk och funderar på att skita i skolan men går i alla fall. Jag kommer till skolan och får veta att historian är inställd. Jag bli irriterad och går hem, kollar på 2 CSI avsnitt till. Jag går tillbaks till skolan för att ha estetisk verksamhet. Jag sitter på lektionen men gör allt annat än arbetar. Bland annat kollar på smyckes & klädhemsidor. Samt sitter med en enorm smärta i högra höften samt revbenen. Uthärdade tills jag äntligen kunde gå hem, 10 minuter innan vi ens slutade.

Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik, och nästan dör av smärtan jag har just nu. Jag vet inte vad som är problemet med det gör så sjukt ont i huvudet+höften+revbenen+ryggen+magen. SJUKT ONT! Jag vill börja städa mitt rum, men jag kan knappt röra mig. Jag får försöka göra lite i alla fall. Förhoppningsvis försvinner smärtan snart...


♥ 14.57

När jag kommer hem från skolan kommer jag skriva ett inlägg om hur dagen vart och då kommer det förmodligen upp ett inlägg om helgen på slottet med.

Just nu sitter jag i datasalen på skolan och bara önskar att klockan ska bli 4. Jag vill gå hem nu, vill inte sitta här och göra ingenting längre. Så jävla onödigt. Och tråkigt. Jag har verkligen inte fantasi för att göra en bra bild på estetiskt just nu. BLÄ.


♥ Dag 1 på slottet (i malmö)

Bra start på helgen? Ne inte direkt, inte nog med att det snöar, är iskallt och hundratals as tunga saker ska bäras upp för massa trappor. Självklart vägrar korten till hotell rummet fungera. Ingen bra start direkt. Men det kan bara bli bättre nu. Eller ....

♥ Packa

Måste packa eftersom jag och mamma ska till malmö imorn, men jag orkar inte.... Slutar säkert med att jag gör det på morgonen imorn i all hast och missar typ hälften av allt jag måste ha med mig. Så det brukar bli, haha. Typiskt mig :]

♥ Idag

Idag lyckades jag vara på hela praktiken utan att flippa totalt och dra nån snyft historia för att gå hem. Jag lyckades fanimej vara kvar hela dagen. Ett trevligt bevis på att mitt liv är på väg tillbaks till dess topp ! Jag har gjort så mycket idag att jag inte tänkt på att jag mått "lite sämre" (vill inte säga att jag mår dåligt, för idag var det inte så illa)

Jag har bland annat tejpat löshår, torkat av produkthyllorna, kollat på klippningar&färg som mina handledare gjort & färgat min första kund på salongen !! (som jag inte tagit med själv då, vill säga). Fick slinga Lindas vän Fredrik, sjukt snäll kille asså. Och jag är rätt säker på att han flörtade lite med. Får en att må lite bra när en 25+ flörtar lite med en, haha.

Det blev slingor i hätta, med 9% blekning. Mindre & tunnare slingor på sidorna och vissa lite tjockare uppe på huvudet. 10 minuter i värme. Och sen silverschampo i 5 minuter. Torka, fixera. Och voila ! Snygg kille. Blev as bra och han vart as nöjd, så trevligt med nöjda kunder. Det värmer hjärtat lite extra :)

Det blev ingen före bild, för smarta jag kom på att jag kanske skulle ta kort på det hela liiite för sent, så ni får nöja er med dessa bilder ;)
(FÖRLÅT FÖR DÅLIGA BILDER) Älska sista bilden, känns lite paparazzi över den haha xD






♥ Mikrofonkåt



Kan det bli mer rätt ? Snygg tjej, Cool frisyr, Skön låt ! Veckans favorit, helt klart !

♥ Klar

Äntligen klar med inbjudningarna, och vad tog det? typ två timmar. När jag väl lyckats hitta allas adresser var jag så jävla trött på allt så jag kan inte direkt lova att de fick en vacker text i inbjudningarna haha. Men men, bättre än inget.

Däremot vet jag inte om jag ens vill att dom ska komma..Känns liksom fel..
Att träffa min faster, som jag aldrig träffar medvetet utan bara stöter på eftersom vi bor i samma stad. Min far som kommer ha med sig sina barn som jag aldrig ens träffat & och sist men absolut inte minst; min farmor. Alkoholisten med den läskiga häxrösten. Jag svär att jag vart rädd för henne ända sen jag var liten. Hon låter verkligen som en av häxorna från alla gamla filmer man sett typ, hon har den perfekta rösten för att spela in en sån film. Undra om hon gjort det, hmmm..

Nej men seriöst, det hela känns rent av .. skrämmande? Blää


♥ Inbjudan

Ska sätta mig och skriva inbjudningskort till en far jag inte träffat på 5 år, en faster jag inte träffat på typ 1 år och en farmor som jag inte träffat sen jag var liten. Låter lovande, eller hur?

♥ Cogito ergo sum

Nu ska jag allt se till att allt löser sig ! Inget mer depp bara massa pepp! Ett bevis på att mitt liv ska förändras på riktigt nu, kommer direkt när jag har pengar. Och jag lovar er att ni får bilder och förklaring när allt är fixat !

Puss på Er alla !


♥ Onsdag

Idag har jag ingen bra dag, varken fysiskt eller psykiskt. Har enormt ont i huvudet och magen skriker, jag äter men inget händer. Och inte nog med det kan jag inte sluta hosta, är kruttorr i halsen! Och psykiskt sätt mår jag bara inte bra, försöker göra saker som vanligtvis får mig på bättre humör men det funkar inget vidare.

Jag lyckades iaf gå på 3 av 5 lektioner idag. Mer än hälften ! Är riktigt stolt över mig själv faktiskt. Att jag ens orkade de 3 första har jag fortfarande svårt att förstå.

Imorn är det praktik och jag vet att jag inte orkar gå, men jag kan ju inte sitta ute i kylan hela dagen heller. Så det slutar säkert med att jag går ändå. Sjukt svårt att vara trevlig och social när man mår piss men aja... Får väl försöka.

Det är bara 8 dagar kvar tills jag fyller 18, får försöka se fram emot det i alla fall.

♥ 16.11.10

Precis som vanligt när jag är superduper stressad har jag fått munsår. På underläppen, vackert! Har ingen munsårsalva hemma heller så får vänta tills imorn. Får gå och köpa en på lunchrasten eller nått. Gött att apoteket ligger typ 10 meter från skolan, hehe. Vet inte om det bara är jag kanske, men jag tycker att munsår är oerhört motbjudande. Känns smutsigt, äckligt och allmänt ofräscht. Bläää.

Idag MÅSTE jag städa klart (Och nej, jag är inte klar än. Och ja, jag vet att jag har sagt att jag ska städa i flera veckor nu. Men sån är jag!)

Men innan det funderar jag på att ta ett långt varmt avslappnande bad, det behövs. Ska gå och tappa upp lite vatten nu faktiskt !

Hoppas ni får en fortsatt trevlig Tisdag !

♥ Stressad till 100 %

Så stressad att minsta lilla sekund av nervarvning leder till sömn. Det är så skönt, att bara stänga av från omvärlden för en stund. Så skönt, så fridfullt, så bra.

♥ 15.11.10

Händelserik dag idag, så full med upptåg att huvudet värker och magen kurrar!

Ps. Bara 10 dagar kvar till mig 18årsdag, wiihoo!

♥ Städa,städa,städa

Nu vrider jag upp volymen till max och sätter igång med städningen, ska försöka vara klar med så mycket som möjligt innan Christoffer kommer!

♥ Hårförlängnings kurs

Idag kom det en tjej (kvinna?) till skolan för att prata om olika löshår. Och då berättade hon att man kunde gå kurser hos dom om man ville lära sig att sätta fast hårförlängning. Innan hon ens sa hur mycket kursen skulle kosta var jag säker på att jag skulle ta den ! Och självklart ska jag det, hur kul som helst ju. Ringde till mamma direkt och berättade om detta, och hon betalar. Ska tydligen bli en sen julklapp eller nått, men aja jag är nöjd. För jag ska lära mig hur man sätter i löshår på 3 olika sätt. TRE. Och det bästa? - Är det kostar bara 2000 kronor !? När man är färdigutbildad kostar det 4000 för EN kurs. Och jag får TRE kurser för halva priser av en. Hur jävla bra som helst! Så idag är jag glad :D

♥ When You Know, You Know

Ne nu jävlar, jag ska fan ta tag i detta på riktigt. Från och med nu är det allvar! När den 1a juni väl kommer ska jag antingen vara **** *** *** eller ******! Vad det blir märker jag då. Men nu vet jag vad jag vill. Men man kan inte alltid få som man vill, eller? -.^

♥ Torsdag

Idag har jag vart riktigt jävla trött på allt och alla, men så kan det vara ibland..
Det blev inget gym eftersom Emma Pemma har benhinnefalmatianpovdsjvk,masjbvjddn (vet inte hur det stavas, och orkar inte kolla upp det). Istället träffade jag Sofia och även Sara på kungsmässan. Det visade sig att Emma var där med så vi gick och tog en macka och pratade massa, precis som vanligt haha. Emma är en av de få människor jag verkligen kan vara mig själv med och hon är så jävla lätt att prata med. Älskar henne massa ! Puss på dig babe !

Men nu har jag riktigt jävla ont i huvudet så nu måste jag nog gå och lägga mig. (ja jag vet att klockan bara är kvart över 8 men ändå)

Puss på er

♥ 6 månader idag

Idag har jag och hjärtat vart på bio. Vi såg Due Date, så jävla klockren film. Den kommer jag lätt se igen, haha! Jag rekomenderar den starkt för er med bra humor ;) Efter filmen åt vi på donken. Glamoröst I know ! Haha, vill egentligen skriva ett gulligt litet inlägg om hur mycket jag älskar mitt lilla gullegryn men det får bli en annan dag för jag håller på att somna nu o.O

Imorn ska jag på praktik, boooriiiing. Men efter det blir det gymmet med Emma! Ska bli så jävla gött att börja träna igen och tänka mer på vad man äter. Eller äter och äter, de kommande veckorna kommer jag mest leva på pulver, men ändå ;)  

En stor blöt godnatt puss till er alla :*


♥ Beslutsångest

Vet inte riktigt vad jag ska göra..

- ska jag kolla på ett avsnitt av OTH (bestämde mig för ett tag sedan att se om hela den serien från början)
- ska jag städa
- ska jag plugga och lämna in sakerna som jag ligger efter i

Åååhh, asså jag vet inte. Egentligen vill jag nog inte göra något av det. Men jag kan ju inte bara ligga här..... Men hjälp !?

♥ Ögonfransförlängning

Kom på att ni aldrig fick se en bild på fransarna, så här kommer en ofixad bild på dom. Som sagt dom kan se MYCKET bättre ut om man fixar till dom först, haha ;) 

           

♥ Profilbild

Det går inte att byta profilbild. BLÄBLÄBLÄ. Jag blir galen ! USCH hatar när saker inte går min väg, haha.

♥ Strömavbrott

Vi har haft stömavbrott från och till hela dagen idag, hatar sånt. Riktigt jobbigt, man kan typ inte göra nått. Men det värsta var när det började bli kväll. Då det var riktigt kallt och mörkt i hela huset. Som tur är så hade vi massa ljus hemma som vi kunde tända + en öppen spis att mysa framför. Rätt mysigt med strömavbrott, när man inte är ensam i alla fall :)


♥ Me at the moment

Just nu sitter jag med en ansiktsmask i hela fejjan och fixar naglarna, efter det ska brynen noppras och eftersom jag inte valt färg på nagellacket än så får jag fixa det efter brynen haha ;D See Ya !

               

♥ Kallt Kallt Kallt

Imorse när jag skulle gå till skolan såg jag att det snöade, så mysigt ... NÄR MAN ÄR INNE! Annars hatar jag snö, det är bara KALLT BLÖTT och allmänt ÄCKLIGT. Haha, så nej jag tänker inte vara som alla andra och säga "IIIIIIIHHHH, snöööö. ååååh vad mysigt gud så kul. jag har längtat!" För jag har då fan inte väntat på att aldrig kunna ha snygga skor, för face it, snygga skor är inte vattentäta eller tillräckligt varma !! Usch. Jag vill verkligen inte gå ut nu. Inte förnsen all snö och slask är borta. Det finns bara en gång snö är okej, och det är när det finns mycket "hård" snö, utan slask och massa sol. Så man kan åka skidor! Då jävlar ser ni mig ute lekandes i snön. Aldrig annars. Haha.

Puss :*
              

♥ Är det värt ..

Att dra sig upp ur sängen för en lektion ? Japp det är det, för engelska KAN vara det bästa jag vet :D

puss på er :*

♥ HATE

Jag blir galen på detta. Kan det snälla bara försvinna ut ur mitt huvud. Snälla. Jag gör vad som helst ! Asså fatta vad jag ångrar mig. Egentligen fattar jag inte varför JAG måste bli straffad för detta och inte dom. Jag har lust att hata dom alla men det går bara inte... För att jag tyvärr älskar dom -.-'

♥ Det bästa jag gjort på länge !

Förra måndagen, den 1'a november gick jag och förlängde mina fransar. Jag fick det som tidig födelsedagspresent av mamma. Och jag säger bara TACK TACK TACK. Det är det bästa jag gjort, ärligt ! Det är riktigt snyggt och man behöver inte använda mascara ! Vilket är as bra för mig som jämt somnar med mascaran på och sedan gnuggar bort hälften av fransarna på morgonen. Det finns dock en negativ sak med det. Det kostar JÄVLIGT mycket att göra. Tror hon sa att det låg på typ 1000 spänn. Och om man vill behålla dom så får man betala 300 var tredje vecka. Men för min del är det värt det !

Jag lägger nog upp en bild på dom sedan så ni får se :)

♥ Ångest

Asså fyfan vad jag ångrar det, på riktigt. Asså nej, varför varför varför. Fan. Note to me; låt aldrig någon annan bestämma över dig eller dina beslut. ALDRIG IGEN. Fan. NejNejNej. Gud vad jag ångrar mig, blää. Vet inte ens vad jag ska skriva......

♥ Firework



Fullkomligt förälskad i denna låt!


♥ Att orka eller inte orka, det är frågan.

Så blev det någon städning gjord idag? Inte då. Precis som vanligt orkar jag inte lägga ner tid på att städa när det är så himla stökigt. Får försöka göra det imorn. Det kan ju vara trevligt att ha det rent på Onsdag eftersom då kommer Christoffer och vi ska fira vår 6månadersdag. Ska bli mysigt. Tänk vad tiden går fort, det känns som att det inte var så längesedan vi firade vår första månad :) ♥

♥ What time is it ?


♥ Seg Söndag

Just nu sitter jag framför min dator och lyssnar på musik i mitt extremt ostädade rum. Är jättehungrig så tänkte gå och äta nått och efter det blir det väl att städa fanskapet antar jag. För er som inte tror att det är så stökigt som jag jämt säger ska jag vara snäll att lägga ut en före och efter bild sen när allt är klart. Ni kommer ångra er kan jag säga, haha !

Puss :*


♥ Ensam I Mörkret - UPDATE

Gud så snälla Matte & Nathalie är, jag har fått sitta med dom fram tills nu. Nu ska dom ut och bada och jag känner inte riktigt för att hänga med så jag stannar inne. Men kul har det vart, jag trodde nog aldrig att jag skulle sitta bredvid 6 (någorlunda) vuxna människor som sitter och lyssnar på barnprogramsintron och sjunger med. Helt underbart !

Sitter och smuttar på ett glas jordgubbsvin som jag och Nathalie fick av Connie för att "vi är tillsammans med hennes söner" haha, so go är hon. Mysig mamma ! Nu tänkte jag försöka hålla mig vaken tills Christoffer och David dyker upp, men vem vet när det blir. Jag hinner förmodligen somna, haha.

Puss på er!


♥ Ensam I Mörkret

 Sitter ensam hemma hos Christoffer. Helt ensam i mörkret. Och här ska jag sitta och underhålla mig själv i några timmar, eftersom jag inte hade lust att hänga med till Mölndal för att gå i mörka övergivna hus. Inte världens bästa idé när man är mörkrädd. Som tur är så ska Christoffers äldsta bror Matte vara här med några polare, men dom ska mest vara utomhus i tunnan, så jag blir ganska ensam i alla fall. Men detta ska jag klara, jag är en stor filcka ju!

PÅ.TAL.OM stor flicka så är det inte ens en månad kvar tills jag fyller 18. YES. Fan vad jag längtar !!

Puss på er, och hoppas ni har en bra lördag :*

♥ FEST - Mer bilder kommer (kanske haha)








♥ PARTEY

Ikväll är det halloween fest hos Christoffer. Ska bli helt jävla AWESOME. Allt börjar runt 7 men Emma kommer redan 3 och så ska vi fixa oss tillsammans. Jag har perfekta outfiten som säger "se men inte röra" haha. Just nu ska jag ta och äta lite sen blir det att duscha. Ser fram emot denna kväll asså :D

Hörs kanske senare, annars få ni ha en bra dag :D PUSS

♥ 00.34

Kom nyss ut ur duschen. Har precis badat med Christoffer, Casper och David i tunnan. Massa mys :) Nu blir det nog kolla film med pojkarna. Puss :*

♥ Tävling - Väggklocka

Jag är med och tävlar om en väggklocka hos carlssonkarlsson
Klicka Här
för att komma till tävlingen :)


♥ 02.11.10

Idag kom Anna hit så klippte jag hennes hår. Det fick jag 200 riksdaler för och vad gör jag med dom pengarna, jo jag spenderar dom direkt! Fast för första gången någonsin på någon annan än mig själv :O Ni hörde rätt! Istället köpte jag en liten present till mitt lilla hjärta. Hoppas han bli glad över det :) Kändes riktigt bra att köpa något till någon annan för en gångs skull men det kommer inte hända igen på länge haha. Annars har jag vart med Andrea idag, vi gick runt på stan lite för att leta efter kläder hon ska ha på Halloweenfesten. Till slut köpte hon en bunny-outfit. Haha, kommer bli hett måntro ;)
Nu ska jag packa lite och äta innan jag hoppar på bussen till Christoffer och hans små dvärgar (David & Casper) haha :)

Ha det bra, puss :*

♥ 08.35

Klockan är nu halv 9 och jag ligger i sängen och väntar på att Christoffer ska komma tillbaks från tandborstningen, då ska vi se på en tecknad Scooby Doo film. Jag älskar dom! Det får göra mig hur barnslig som helt i andras ögon men det är så det ligger till :D Är också klart förvånad över att jag börjar få upp Christoffer tidigare och tidigare på mornarna, tror hans föräldrar gillar mig extra starkt för det. Stolt :]

Men nu ska vi se på filmen PUSS :*

RSS 2.0