♥ Varm choklad med grädde

Jag och älsklingen har nyss tagit oss varsin kopp varm choklad med grädde. Det var riktigt gott. Nu ska vi kolla på karate kid och sen blir det väl sova. Han ska sova här inatt, så jävla mysigt. Jag älskar att sova med honom, sover så mycket bättre då.

♥ På spaning med Bridget Jones

Sitter och målar naglarna glittriga framför på spaning med bridget jones. mys! Efter det är det dags för mat :)

♥ Today


♥ Lycka


♥ Nystädat rum och 23.00-fika i sängen

Sitter i sängen med ett glas juice, ett halvt glas yoghurt och tre limpskivor med kokt skinka. Mumsi Mumsi. Har typ inte ätit något idag så får försöka trycka ner lite innan jag nanar kudden. Christoffer åkte nyss hem, jag kan inte utrycka med ord hur mycket jag hatar att sista bussen går kvart i 11, gaaaah. Men min "kvällsmat" var då god så jag ska inte klaga nu.

Idag lyckades jag fixa nästan allt jag behövde inom skolan. Nu är det bara två viktiga punkter som saknas, men det löser sig. BTW jag har äntligen städat klart mitt rum !? tack vare att hjärtat hjälpte till lite såklart, utan honom hade jag lagt ner det efter en halvtimma. haha. Min kärlek <3

GUUUD vad goda mackorna var :D

♥ Hormonbomb

Jag har just kommit fram till att jag är riktigt känslig idag. Och då snackar vi inte lite. Utan extremt. Jag kan gråta för nått som gör mig glad men samtidigt få ett nervöst sammanbrott och börja lipa ljudligt av att luggen ligger fel. Jag måste strax upp och göra mig iordning inför skolan och jag orkar verkligen inte. Jag vill verkligen inte. Men jag måste. Finns papper jag måste hämta, lärare jag måste prata med, och en historialektion jag vill gå på. När det är fixat kan jag dra hem. Då kan jag gräva ner mig i täcket och bara vara.

♥ Picture


♥ Pain

Just nu sitter jag i sängen, helt slut. Jag vet inte vad det är med mig men jag kan knappt röra mig, alla muskler i kroppen känns sönderanvända och helt fuckade. Och jag som inte ens har tränat!? Även magen håller på att spela spratt, ibland är jag jättehungrig, medan tre sekunder senare är jag hur mätt som helst. Och så får jag dessa outhärdliga jä*la kramper hela tiden. Kan inte röra mig när jag får dom, ligger bara och tycker synd om mig själv. Vilket jag btw inte tillåter annars men när det gäller magkramper är det okej. Vad ska man annars göra dom där stackars minuterna av smärta som man tycker känns som en hel evighet.

♥ Your heart is as black as night


♥ F.Y.I

Förut när jag och hjärtat skulle kolla på meet the fockers bestämde vi oss för att det skulle vara gott med lite snacks till filmen så vi tog en nachopåse med oss upp på rummet. Mumma. Och medan jag böjer mig över sängen för att hitta filmen på datorn så ska han öppna påsen. Och då är det la fan självklart att han ska dra sönder påsen över min rygg!? Så att det flyger chips över hela min rygg och halva sängen. Sååååå typiskt honom. Haha, fan vad vi skrattade. Tills vi insåg att vi var tvugna att plocka upp allt för att kunna se på filmen vill säga. Haha. Vi är så klumpiga vi två, sjukt !

♥ Back-up plan

Jag får inte mobilen att funka hur jag än gör och eftersom jag inte klarar mig utan en telefon är jag tvungen att använda mig av min gamla Sony Ericsson som suger håååårt. Den är typ helt pajj och man ser nästan inget på skärmen. Men jag får ha den som back-up tills jag lämnat in min andra. Teknologi är verkligen inte min grej i alla fall. Det är en sak som är säkert.

♥ 22.56

Eftersom jag har äran att börja klockan 11.15 imorgon hade jag tänkt att fira detta med att sitta uppe hela natten, haha. Det kommer förmodligen läsas några bloggar och ses på några filmer innan jag ska gå till sängs. Nått annat kul hittar jag säkert också på, haha.




♥ Summer Test

Eftersom sommarn är slut tänkte jag passa på att göra ett test. Mest för att jag har så tråkigt, haha.


Har du druckit tills du spytt? Noppe, Not my style

Sårat någon? Nee

Förlorat en vän? Nee

Träffat nya människor? Jadå flera

Kysst en främling? Inte då, jag har ju mitt hjärta :)

Tagit droger? Aldrig

Gråtit? Lite

Skrattat tills du kissat på dig? Haha, aldrig

Tältat? Yep, Gotland baby


Varit vaken en hel natt? Jora

Solat? Ja. men uppenbarligen inte tillräckligt
Badat? Jadå, Ingen sommar utan bad !

Gjort dig riktigt illa? nerå


Gjort några nya percingar/ tatueringar? Sadly no

Läst en bok? Nehe

Skickat fel sms med flit? Varför ska man göra det ?

Suttit vid datan en hel natt? Japp

Näckat? Noppe

Solat naken? Noppe

Fått utegångsförbud? Noppe

Sagt “jag älskar dig” och menat det? Absolut

Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? nej?

Varit i slagsmål? Nej

Pussat någon utav samma kön? Japp, Emma :D

Sjungit högt på ett berg? nej..?

Kysst någon i regnet? hmmm. Det har jag nog


Kysst någon i skogen? Räknas Ullahau, den svenska öknen med mer träd än sand i ?  

Kysst någon du inte borde? Nejdå
varit på festival? Ne

Gått upp i vikt? Sadly yes

Gått ner i vikt? Nono

Brännt dig? Yepp, usch!

Varit utomlands? Ne bara fastlandet

Gjort ett bra köp? Ehm jag säger bara en sak, Gotland


Tagit upp kontakten med en gammal vän? Nej

Haft skadeglädje? Klart, that's me

Sovit under bar himmel? Nee

Vad kommer du sakna mest? Att kunna ligga ute och sola på Christoffers altan !


♥ R.I.P jävlamobiltelefonshelvete

Under kvällen igår hände det onämnbara. Min mobiltelefon slutade fungera, eller rättare sagt touch delen av telefonen. Så nu kan jag inte använda den över huvud taget. Mitt hjärta är krossat, min kära ägodel är fördärvad och jag måste lämna in den så fort som möjligt. Jag kräver rättvisa, ge mig en ny mobil nu tack, försäkring nästa !

♥ Idag MÅSTE jag städa rummet

Eftersom jag inte hann städa igår innan jag drog till Christoffer så måste jag göra det nu. Det suger rumpa, men Christoffer är här så han kan hjälpa mig :D Just nu sitter jag och Christoffer i sängen och lyssnar på musik och han kollar i min tatueringstidning som jag köpte på flygplatsen för 170 spänn o.O

Igår drog vi hem lite folk till Christoffer och hade lite trevligt. Bland annat var Emma och Rasmus där, treeevligt :) Jag gillar dom sötungarna :) Ryssen sov också hos Christoffer resten drog väl vid 1-tiden typ. Vi hade det gutt med dricka och sällskap. Själv så drack jag inte så mycket som vanligt, haha bäst så :)

Imorse gick vi upp vid 11-tiden och kollade på Good luck Chuck efter det åt vi frukost sen drog vi in till Kungsbacka och åt pizza på pizzaboden. Trevligt. Jag köpte aldrig någon pizza utan fick smaka en liten bit av christoffer eftersom jag inte hade några pengar och mådde jätteilla så hade ingen lust att äta egentligen. Precis som vanligt blev jag as åksjuk i bussen, usch. Inte kul.


♥ Jä*la trådlösa nätverk

Jag hatar mitt nät just nu, det vägrar funka uppe på mitt rum och det är så jä*la irriterande. Jag kan inte gå in på internet eller ens lyssna på spotify. Så fort jag går ner en våning är det okej, men jag har ingen lust att gå ner till min morsas eller brorsas rum bara för att lyssna på musik. GAAH irriterande!

♥ 16.38

Jag har precis duschat och rakat benen och nu ska jag göra iordning mig för att dra till Christoffer. Ska hinna städa innan jag drar, får väl se hur det går. haha. Städa är ju inte riktigt min grej. Kanske lyckas jag få hjärtat att städa lite åt mig blinkblink. Haha.


♥ Fredag

I Fredags hade vi egen hårvård på skolan vilket betyder att vi får göra vad vi vill på varandra. Jag la i en glanstoning på Pernilla, Color Touch Relights /00, det blev jättefint och glansigt. Pernilla färgade min utväxt och la i ett litet parti med Magma /44 i mitt hår. Den skulle bli klarröd men istället blev den rosa. Men det vart rätt snyggt i alla fall. Bild på håret kommer :)

Igår var det tänkt att vi skulle dra till NRJ in the park, men det blev inte så för på vägen hem blev jag och Christoffer dränkta. Och då kändes det inte så himla kul att dra till Götet om det nu skulle komma en skur igen. + artisterna som spelade var inte riktigt min smak. Istället var vi med Emma och Rasmus, såg på film och myste. Riktigt trevligt!

♥ Naglar

Just nu sitter jag och fixar mina naglar. Medan lacket torkar tänkte jag berätta lite hur jag gör när jag ska göra i ordning naglarna. När jag inte har akrylnaglar (vilket inte är så ofta nu eftersom jag har lite dåligt med pengar) brukar jag fixa mina vanliga naglar såhär. Enjoy.

1. Först börjar jag med att ta bort det gamla nagellacket med en acetonfri nagellacksremover. Jag använder Gripens remover, eftersom den är bra och bara ligger på strax under 20-lappen.
2. Efter det fyller jag handfatet/en bunke med varmt vatten och lägger händerna där i. Lägg i en mjukgörande brustablett (finns för både händer och fötter, jag använder dom till fötterna för det fungerar bättre) så blir händerna mjuka och sköna på samma gång. Två flugor i en smäll. 
3. När händerna varit i vattnet ett tag, massera försiktigt upp nagelbanden med fingrarna. Torka händerna med en handduk.
4. Använd ett spetsig nagelverktyg (nagelskrapa, kan jag kalla det för, hoppas ni fattar) för att ta bort skiten under naglarna. Klipp naglarna. Fila naglarna, ta nagelskrapan under naglarna igen och fila sedan försiktigt till formen. Polera på nageln med en special poleringsfil (jag använder en från depend, riktigt bra) INTE MED DEN VANLIGA NAGELFILEN då förstör du naglarna. Ta sedan ett nagelbandsverktyg och peta till nagelbanden igen.
5. Smörj in händerna med handkräm, massera nagelbanden ordentligt. Jag brukar ha en nagelbandkräm först och sen en handkräm. 
6. När krämen torkat in ordentligt i händerna måla på ett lager med genomskinligt underlack. För att skydda nageln mot missfärgningar. 
7. Efter att det torkat är det bara att välja nagellack. Personligen älskar jag synliga naglar och starka färger. Mina favorit lack just nu är H&Ms "Bella's Choise", Viva la divas neongröna "112",Depends ljusrosa "201" och deras mörkblå "171". 
8. Nu är det dags för lacket. Jag brukar lägga på många tunna lager för att få den starka färg jag vill ha.
9. Om du är som mig och alltid lyckas pensla rätt mycket färg utanför så har jag ett tips. Istället för att använda remover och en tops, som alltid lyckas ta bort liiite av nagellacket på nageln så vänta tills allt är riktigt tort och dra bort det med fingrarna. Om du inte har brottom ut då, då får du helt enkelt köra på att måla dom dagen innan eller i värsta fall använda remover ;)  



♥ Örhängen were did you go ?

Sitter och kollar på lite gamla bilder. Och kommer på att jag inte sett några av alla örhängen jag har på mig på hur länge som helst. Det suger med tanke på att jag typ ÄLSKAR dom. Speciellt mina peace-örhängen som jag btw gjort helt själv. Visst det var inte så svårt, jag satte bara ihop dom. Men aja jag tar åt mig äran för det i alla fall ! Nu kom jag av ämnet lite men i alla fall. Om nån av mina vänner och bekanta hittat ett par örhängen som dom inte äger HÖR AV ER TILL MIG DÅ dom kan vara mina.

♥ Dagens citat

"I am impatient and a little insecure.
I make mistakes, I am out of control.
But, if you cant handle me at my worst,
you don’t deserve me at my best."

/Marilyn Monroe

♥ 09.57

Det är Torsdag och jag är ledig. Riktigt trevligt. Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät, framför fantastic four 2 (som är på ljudlös) och sjunger högt och klart till spotifylistans godingar. För att vara en tjej som bara kan göra en sak åt gången lyckas jag med det mesta, haha. Just det, äter kladdkaka med hallongrädde också. Riktigt gott !

Dagen ser hyfsat fullbokad ut. Ska städa rummet, gå och leta ny praktikplats, träffa sofia och skriva idéskiss till projektarbetet innan Christoffer kommer hit. Han ska sova hos mig ikväll den lilla filuren. Massa mys!


♥ 23.32

Jag är trött. Ligger i sängen halvt däckad men orkar inte sova. Jag har lyssnat på samma låtar från spotifylistan så länge nu att jag vill spy på dom. Och jag är hungrig. Men orkar inte gå och äta nått. Det är så långt ner till köket. Nu måste jag göra nått så jag inte somnar. Men vad.... Hmmm.... Blir nog kolla tatueringar på nätet. YAAY!


♥ First tattoo

Om 3 månader fyller jag 18 och vi vet alla vad det betyder. 1. JAG FÅR SJUKANMÄLA MIG SJÄLV :D 2. jag får pierca/tatuera mig och 3. ut på krogen, givetvis.

Jag har länge funderat på vad min första tatuering ska vara. För er som inte känner mig kan jag ta och berätta att tatuering är en stor sak för mig och att jag har planer på att skaffa massor. Kanske även bli tatuerare, men så långt i framtidsplanerna har jag inte kommit än. Efter att ha funderat ett bra tag har jag kommit fram till att första tatueringen blir en text på högra skuldran. Denna texten:

- When I was 5 years old my mom always told me that happiness was the key to life.
When I went to school they asked me what I wanted to be when i grew up.
I wrote down "happy". They told me I didn't understand the assignment
and I told them they didn't understand life.

♥ Varför 'skjortigruta'?

Jo, jag har suttit i flera timmar nu och försökt att skapa en ny blogg. Och det funkade 5 gånger men det slutade även funka 5 gånger. Så nu testade jag att göra på ett nytt sätt och voila. Here we are. Anledningen till att det blev skjortigruta är för att jag inte kom på nått bättre. Och för er som undrar hur det uttalas så är det Skjortig-Ruta. Ett uttryck jag använde mig av för några år sedan när jag skulle säga vilken fin rutig skjorta min klasskompis hade. Men en blandning av en väldigt trött mig och en som vanligt väldigt blond-idiotisk-fjortis mig gjorde att jag sa orden i fel ordning. Så nu vet ni det. Thihi.  

♥ 19.07

Bestämde mig för att skaffa en ny blogg här. Av två anledningar 1. Jag pallar inte blogspot (där jag har den gamla) 2. jag hade ett konto här på blogg.se men har lyckats tappa bort lösenordet till det så det fick bli en helt ny blogg. Kul va, haha. Ne men seriöst jag ursäktar den extremt hemska designen men det är så att jag inte fattar alla dessa HTML-koder som blogg.se använder sig av. Ska se om nån snäll själ kan hjälpa mig så ni inte behöver dras med denna hemska look länge till.

RSS 2.0