♥ Wednesday

Jag är inte på humör idag, inte nån stans. Inget kan göra mig glad idag, inget. Vet inte riktigt varför det är såhär men orkar inte tänka mer på det. Eller jo det vet jag nog, men om det är det så är det bara patetiskt så jag låtsas jag inte vet så länge. Christoffer sov här i natt, han åkte för nån minut sedan. Han är fin han, försöker göra allt bättre även fast han inte ens vet vad det handlar om. Snäll kille! Idag kommer Michelle till salongen och jag ska färga hennes hår. Förhoppningsvis blir jag på liiite bättre humör av att åka in till gbg och kolla klänningar sen, MEN det kan bli rena katastrofen med om jag inser att jag är för fet för allt. Helt enkelt inte min dag idag !

♥ Missförstånd

Blev ingen klippning av Casper idag utan bara ett stort fett missförstånd.

♥ Update

Asså är jag fullkomligt jävla dum i huvudet ?! Jag fick 9 av 25 på matteprovet. NIO av TJUGOFEM vafan !? Jag som är bra på matte, helvete. Det är då fan att man jämt ska suga på alla prov bara för att man blir sjukt stressad jämt. fanfanfan. Jag vill inte ens vara här när mamma ser det. I'm screwed.

♥ Trettionio

Just nu ser Veckans planer ut såhär:

Tisdag: handla mat, städa, tvätta, plugga engelska och historia
Onsdag: klippa Casper, samt vara med Christoffer och Linn
Torsdag: åka in till gbg och kolla balklänning med Pernilla
Fredag: åka in till gbg och shoppa/vara smakråd med/till Freddi
Lördag: åka med Emma och träffa Daniel med.folk
Söndag: VILA 

Jag har faktikst riktigt mycket KUL att göra denna veckan, äntligen !? Har haft det alldeles för lugnt och stillsamt under senaste tiden. Men nu blir det ändring på det, YES.

♥ Aj

Idag är jag hemma, egentligen hade jag tänkt gå till skolan. Faktiskt. Det är ju liksom ändå bara två lektioner idag. Men jag orkar verkligen inte, har jätteont i magen och kan knappt röra mig. Jag hatar när det gör så ont att man inte kan göra nått, för då ligger man bara. Och när man inte kan göra nått då tänker man på hur jävla ont det faktiskt gör och då gör det typ ännu ondare. Sjukt!


♥ Inställd

historia lektionen visade sig vara inställd så jag gick till skolan i onödan. Nu sitter jag framför ett supernatural avsnitt och äter ur min enorma godispåse. Jaja, jag vet att det inte är okej med godis under veckan, men till mitt försvar vill jag säga att jag faktiskt inte fick något i helgen så nu är jag värd det ;)

♥ Förträngda minnen

Ibland kan jag bli fascinerad av helt alldagliga saker, sånt de flesta tar för givet för det bara finns där. haha, jag är konstig jag vet. Men just nu har jag kommit in i en period där jag tycker det är cool att en doft, en låt eller en plats kan få en att komma ihåg något som man egentligen förträngt. Som för nån dag sedan hörde jag en låt som jag inte lyssnat på på länge, en låt som jag bokstavligt talat knarkade under micke-&-roman-tiden. Och när jag hörde den så satt jag helt plötsligt i min bil på väg upp till norrland, med iPoden på högsta volym och jag kommer ihåg precis hur allt såg ut då, vad vi åkte förbi etc. Jag blir så fascinerat av det. Att minnen bara kan komma upp sådär, helt random bara på grund av en låt liksom.. Cool or what !? 


♥ Monday morning

Ligger i sängen och funderar på om jag ska se ett supernatural avsnitt nu eller sova tills jag ska upp. Det blir nog supernatural, får väl somna till det om det nu är så ;) Jag älskar att jag börjar 11.15 på måndagar, så värt! Glad Amanda!

               

♥ 21.52

Jag är riktigt trött så jag orkar inte säga så mycket. Ville bara meddela att jag tog mig levande ur kräftskivan och att jag älskar min Christoffer. Över allt annat! Berättar mer om kräftskivan imorn. Sov så gott.

Natti!

♥ I'm so screwed

Jag ska som sagt på kräftskiva hos Linn imorn. Egentligen har jag inte så stort intresse av att vara social just nu men jag har liksom lovat att jag ska komma, och för att få slut på deras tjat kommer jag nu då ;) Ett yttepytte problem bara, jag ska åka in med Christoffers familj och dom tycker att jag ska vara klar att åka runt halv tolv-tolv. Och det finns inte en chans att det skulle kunna hända. Hahaha. Jag ska hinna göra massa saker innan jag kan åka på nån kräftskiva. Får se om jag lyckas ta mig dit innan maten är uppäten, haha ;) Eller ta mig dit alls ...

♥ New stuff

Jag skaffade mig en rutigskjorta från vila, 5 pack med nylonisar från cassels, ett par leggins och ett par jeans från gina. De snygga med skinndetaljer som jag visat i ett tidigare inlägg. Samt två smycken ur Kenzas guldfynds kollektion. Förmodligen kommer bara smyckena bäras imorn på kräftskivan, men får se om jag känner för något av det andra med kanske.

Tydligen vill inte bilderna bli upplade just nu, så tar det senare när det går att ladda upp bilder igen.

♥ Shopping med mamsen

Kom nyss hem från stan, där jag och mamma har vart och köpt lite grejer. Tänkte visa vad jag köpte (rättare sagt fick, av min mamma som är nästan lika awesome som mig!) efter att jag ätit. Nu ska jag springa ner och göra tacos. Hörs senare.

Bye!


♥ Dåligt

Efter några timmars lugn har magen börjat säga ifrån ordentligt igen, gissar på en sömnfri natt ikväll. Jättebra att jag har prov på morgonen imorn då -.-'

♥ Jay Smith !

Sitter och skissar på en blivande tatuering samtidigt som jag lyssnar på Jay Smith, grym kille asså! Kommer kanske upp en bild på skissen senare ;)

♥ Långt inlägg

Kom hem från Qvinnolivet för 2-3 timmar sedan men det är först nu jag faktiskt kan röra mig någorlunda ordentligt. För er som vill veta hur det hela gick till så kommer det nu, och för er som absolut inte vill veta: sluta läs ?

Jag kom till QL (Qvinnolivet) typ 5 över 8 imorse, vi var en aning sena. Vi fick sitta och vänta i några minuter, och under den tiden satt jag och hoppades på att det skulle vara samma person som jag snackat med innan som jag skulle få träffa. Har haft olika varje gång jag vart där och hoppades på att få samma för en gångs skull så att jag skulle slippa berätta allt för en ny människa för femte gången. Men inte då utan självklart fick jag en helt ny läkare som jag inte haft innan. Bara där var jag lite smått kinkig. Men det skulle bli mycket värre, med tiden.

Först skakade vi hand, sa våra namn, och sen fick jag för femte gången sätta mig i ett nytt rum med en ny person och berätta samma historia om mig. Jag hade redan innan bestämt mig för att jag skulle ta ALLA värktabletter för dom skulle verkligen ner. Men min kropp var inte så villig så det slutade med att jag fick i mig en (!?) av de 4 tabletterna. Värsta av allt var att den inte värkade över huvud taget. Så även det gjorde mig lite smått pissed. Efter att jag tagit tabletten börjar hon prata om hur vi ska göra med resten av tabletterna osv. Och sen säger hon att de tyvärr blivit upptaget det rummet jag skulle vara i. Ursäkta mig men hur fan kan mitt rum vara upptaget när det för två dagar sedan bokades på mig och ingen annan ?! Där har vi problem nummer tre. Hon visar oss inn i mitt nya rum och .. här kommer det bästa (ironi) ... wait for it, wait for it.... hela väggarna i rummet är klädda med fotografier av bebisar. jag har tydligen blivit förflyttad till deras MAMMA RUM. Kan någon förstå hur jävla jobbigt det var för mig att behöva göra det omringad av massa söta bebisbilder. Jag menar vafan, det var tortyr. TORTYR.

Efter att hon kört upp 4 tabletter i min ***** så fick jag ligga på en hård brits i en timma för att tabletterna inte skulle åka ur. Som tur var hade jag mamma där som kunde sitta och prata med mig. Eftersom jag inte hade tagit med mig en bok eller liknande utan en film eftersom det fans en tv i MITT första rum. Men inte i detta rummet så bra att hon fanns där att prata med. Efter ca 30 minuter började det göra ont i magen och det kändes som att nått kom ut. Jag var överlycklig och hoppades att det hela var klart. dock vågade jag inte resa mig eftersom det inte gått 1 timma än. Så jag låg kvar i ytterligare 15 minuter, tills jag började bli sjukt kissenödig. Så jag låg och höll mig i en kvart till för att det skulle gå en timma. Sen sprang jag in på toan och kissa, inte en droppe blod hade kommit och jag gick besviken tillbaks till rummet. Jag och mamma fortsatte att prata lite och sedan bestämde vi att hon skulle gå och köpa lite mackor och sånt. Under tiden hon var borta ringde jag Christoffer och pratade med honom tills mamma kom tillbaks. Under denna tiden hade jag riktigt ont i magen, men inte äns i närheten av vad jag skulle få senare.

Precis när jag skulle hugga in på mackan som mamma nyss kommit in med kände jag att jag behövde gå på toa igen. Fortfarande låg smärtan på ungefär samma nivå och jag gick in på toa. Helt plötsligt kände jag hur allt snurrade och det kändes som att jag skulle svimma vilken sekund som helst. Jag hade ondare i magen än jag någonsin haft innan. Som tur är så kände suppermamma på sig att nått var fel så hon gick ut för att kolla att jag var okej. Det var knappt så att jag hörde henne när hon kom och knackade och frågade hur det gick. Jag vet att jag sa att det inte gick bra och att jag behövde hjälp. Jag såg alarmknappen och tryckte på den. Ett enormt ljud fyllde toan och jag önskade att jag aldrig tryckt på knappen för den gjorde allt värre. Helt plötsligt blev allt svart, och sen vaknade jag av att mamma bankade på dörren igen. SEN kom folket där och hjälpte mig och öppnade dörren. Mamma rusade in och hjälpte mig medan de andra bara stod och kollade typ. Hon baddade mig med vatten i ansiktet och bad mig böja fram huvudet. Tack gode gud för att mamma var där, annars hade jag inte pallat det kan jag lova. Jag hatar känslan av att nästan svimma. Jag tror vi satt med mig inne på toan i en kvart tills jag äntligen vågade gå in på rummet igen för att äta lite.

Efter att jag ätit lite blev det bättre. Och jag var redo att gå hem, men mamma tyckte att vi skulle vänta där lite till. Så vi väntade. Med tiden blev jag bara sämre och sämre och värken blev värre och värre. Jag började känna mig lika hemsk igen som jag gjort innan. Huvudet snurrade, magen gjorde ont och jag frös som att jag vore i ett frysrum. Enligt mamma var det sjukt varmt där inne, lite läskigt att jag kände precis tvärt om. Jag la mig ner ett tag och sen låtsades jkag att allt blev bättre för jag orkade inte ligga i det där deprimerande rummet längre. Så vid halv ett åkte vi därifrån. Magen hade blivit lite bättre så jag gick med på att åka och handla. Väl på affären ångrade jag mig stort. Värken kom fort, som ett hårt slag i magen. Jag kunde varken röra mig, gå eller prata. Så för första gången någonsin gick jag värre än vad mamma gör. Tror till och med hon var piggare än mig. Efter en timma kom vi ifrån affären. ÄNTLIGEN. När vi kom hem försökte jag hjälpa mamma packa upp men det gick bara inte. Så jag la mig i soffan och när mamma hade packat upp, åt vi sallad och kollade på film. Efter detlåg jag kvar nån timme i soffan. Och nu har jag orkat ta mig upp på mitt rum men det gör fortfarande ont.

Jag kan säga såhär, att jag kommer ALDRIG att ha sex utan skydd. ALDRIG. För det här var då fan det värsta jag vart med om i hela mitt liv, USCH!





♥ Qvinnolivet

Ställer klockan på 06.45 ska vara där 08.00 imorgon och då måste jag ha ätit och allt. Efter det är det bara att proppa i sig massa tabletter och ligga och kolla på film tills man förlorar litervis med blod. Enkelt... eeeh. Jag som inte kan svälja tabletter ska tvingas ta 6 stycken imorn, i massa fina former och storlekar, sååå trevligt. ha-ha-ha o.O

Var där igår med och tog en före-tablett och jag mår riktigt jävla pissigt nu. har gjort det hela dagen. Enorm huvudvärk, mår illa och svimmar nästan, riktigt jobbigt. Så ser inte framemot de andra tabletternas bieffekter :S Usch. Men nu måste jag försöka sova i alla fall.

Natti !

♥ Du älskar mig !

Medan jag stod och lagade mat så knackade det på dörren, och eftersom jag får panik när jag måste göra mer än en sak åt gången blev jag helt förvirrad och sprang ut till dörren med kastrullen i famnen. Där möttes jag av en Christoffer med en fin liten blomma. Är glad att han vet att det han gjorde var fel och att han faktiskt försöker lösa det. Så nu står det en fin röd ros i en vas här hemma hos mig. Hihi.


♥ Dagens outfit - Christoffers mjukisar


♥ HELT JÄVLA AWESOME KILLE !


♥ Idiot-Amanda

Asså ibland är jag verkligen dum, har jag gjort nån läxa idag, har jag pluggat? nej ! och jag har glosprov, matteprov och tre inlämningar tills imorn. Dumma mig!

♥ 19.32

Man får inte alltid som man vill, men det är helt enkelt något man får leva med. Istället för att klaga eller gräva ner sig i djup ånger borde man försöka se det från den ljusa sidan. Och det är lättare sagt än gjort det vet jag, men det borde vara mer som tänker på det sättet istället för så många som bara ger upp. Jag påstår inte att det inte är okej att ge upp, det är ens eget val. Men jag har också suttit med skit upp till öronen och tyckt att allt kan fara åt helvete och att jag inte orkar. Men jag lyckades ta mig ur det för jag försökte, och trodde på mig själv. Just nu har jag en liknande känsla igen, MEN jag försöker tänka positivt. Jag försöker verkligen. Bara jag vet att jag gav det mitt bästa, så får det gå hur som helst. Sånt är livet.  

♥ Lata jag

Borde verkligen plugga nu men orkar inte. Det får nog bli ett avsnitt supernatural i väntan på att orken ska komma smygandes tillbaks till mig. Som att det kommer hända, haha.

♥ Nytt är nyttigt

Som sagt, jag kräver ju alltid förändringar och jag har nu bestämt mig för att jag ska börja sjunga och måla seriöst. Jag har alltid gjort det lite sådär tafatt men nu blir det på riktigt. Ska försöka lära mig spela på guran och sjunga egna sånger. Och samtidigt träna på tecknandet lite grann, vilket jag inte gjort på flera år nu. Det här ska bli kul.

Och nu är det självklart så att jag redan kan detta någorlunda, det är inte så att jag börjar från noll utan jag har faktiskt förmåga att sjunga, skriva och måla väldigt vackert. Så tro inte något annat. Haha !

Puss på er solstrålar :*

♥ Emmas place

Sitter hemma hos Emma, i hennes soffa och lyssnar på när hennes hund snarkar :D SÖTT!

♥ Övernaturligt värre

I lördags/söndags vart det tredje säsongen av True Blood. Och idag blir det första säsongen av Supernatural. Jag älskar övernaturliga serier, dom är grymma. Sitter och väntar på att den andra säsongen av Vampire diaries ska komma med, fett taggad !

          

♥ I would die for you my love..

kan inte förstå att jag låter dom ta dig ifrån mig.
vad för slags människa är jag.
kan inte förstå att jag inte har orken att stå emot.
för något så underbart och vackert som du.
tårar rinner för den smärta dessa beslut ger mig.
kan inte förstå att det här är slutet.
att vägen tar slut här, ett stort hål rätt ner i avgrunden.
jag står vid vägkanten och hoppas att det bara är en dröm
men nej, det är ren verklighet, skrämmande och kall.
det är här det slutar. mamma älskar dig. farväl min lilla skrutt.

♥ fanfanfan

Jag trodde inte att det skulle vara såhär jobbigt. Eftersom jag typ inte reagerat så mycket på det under veckan. Men nu, idag, inser jag att detta är verkligheten, att jag inte lever ett lätt liv med lätta val..

Magen krampar och jag känner ingen som helst lust att gå upp ur sängen ens. det är 2 timmar kvar. 1 h 58 m 17 s. För att vara exakt. Jag vet att detta inte är vad jag vill utan vad alla andra vill. fan. Orkar inte detta. Christoffer är tydligen sur på mig med. Vilket får mig att tvivla ännu mer på detta. blä.

♥ Radikal förändring.

Jag blir så sjukt deprimerad när allt vart likadant en längre tid. Jag klarar verkligen inte sånt. Så nu behöver jag radikal förändring igen. Men hur ?! Antingen blir det en helt ny look igen, eller så köper jag en kattunge eller en valp. Eller nått liknande. Vet inte vad. Men jag måste verkligen ha en stor förändring innan jag går under.

De som känner mig vet att jag blir ett rejält ras om jag inte får förändring ibland. Ibland behövs bara en liten förändring som en ny hårfärg eller ny klädstil. Men nu behövs det en radikal. Eftersom jag levt på små förändringar så länge måste det verkligen hända nått nu!

♥ godisfreak

Jag är så sjukt jävla sugen på godis nu va. Pernilla som smittat ner mig tror jag nog. Men det är faktiskt lördag idag så om jag får tag på pengar på något sätt ska jag rusa till hemköp! åååh, ge mig pengar nu.


♥ Plugga

pluggapluggaplugga, finns så mycket annat att göra här i världen som är betydligt roligare. Men plugga måste man ju tyvärr med göra, så nu tänkte jag kasta mig in i engelskabokens intressanta värld.

bye !

♥ Sova? NU!?

Jag känner mig verkligen inte som mig när jag går och lägger mig klockan 9. Men vad ska man göra då, när Christoffer är i Norge blir det för dyrt att smsa/ringa honom. Istället får jag lägga mig och hoppas att jag somnar. Förmodligen somnar jag inte innan 12, det brukar jag inte göra. Så varför nu liksom. Borde egentligen kolla på en film, men har ingen bra. Bläää.

♥ Saknar min Christoffer som är i Norge. Vacker cambild!


♥ Ruggit höstväder

Nu märks det tydligt att hösten är här, och jag måste som vanligt bättra på min garderob under hösten och vinter halvåret. Under den tiden har jag INGET att ha på mig. Någon tjocktröja men inget mer. SÅ detta året måste jag faktikst inhandla nytt, detta står på min önskelista.


♥ Torsdag

Denna dag har jag spenderat i elevsalongen med Pernilla. Vi har stått och gjort uppsättningar hela dagen. Tråkigt nog var vi så lata att vi inte orkade byta radiokanal så det fick bli NRJ. Så vi har hört "från och med du" "love the way you lie" och "we no speak americano" minst 5 ggr -.-' Jag HATAR att NRJ inte byter låtar -.-' Lätt samma låt en gång i timman, irriterande !


♥ Vovve

Jag har planer på att skaffa mig en liten vovve. En egen liten bebis. Jag har halvt övertalat mor min om att betala den, haha. Just nu funderar jag på en japansk/tysk spets, en blandras chihuahua eller nån annan fin LITEN vovve. Egentligen vill jag ha en fin amstaffvalp men min mor hatar dom hundarna. Förstår inte hur man kan hata något så vackert o.O Visst kan jag medge att vissa renrasiga amstaffs eller fula blandningar finns men ack de är så fina !


               


♥ Studentmössa

Idag kom ABC till vår skola och vi fick pröva och beställa studentmössan. Otroligt härligt! Ett bevis på att det inte är långt kvar innan man är fri från eländet. Beställde även lite andra gobitar ur deras katalog, självklart. Man går bara ut en gång i livet! Här satsas det på stort.

♥ Besviken

Just nu är jag så besviken på mig själv, jag trodde verkligen att jag skulle orka detta. Att jag skulle orka stå emot, men inte då. Jag bryter ihop dag efter dag, timme efter timme. Jag har insett att jag borde göra det val som är bäst just nu. Och nu är det gjort.

Uppdateringen på bloggen kommer inte vara lika aktiv i nån vecka nu, för jag vet inte hur jag kommer orka. Men jag kommer tillbaks, håll ut!


♥ BLUE

Jag verkligen älskar blåa ögon, och har nu gått och suktat efter detta i flera år. Så direkt när jag har pengar igen MÅSTE jag beställa ett par. Inte så att jag inte gillar mina gröna, bara det att blåa är så djävulskt fina !

♥ Adele

I've made up my mind
Don't need to think it over
If I'm wrong I am right
Don't need to look no further
This ain't lust
I know this is love ♥ 

♥ Nervös

Ååh, jag är jättenervös just nu. Känns som att tiden går jättelångsamt för att jag bara sitter här och gör ingenting. Christoffer ska berätta för sin mamma idag. Och jag är verkligen nervös för vad hon har att säga om detta. Han har sagt att han ska höra av sig efter snacket men jag kan knappt vänta redan nu och han har inte ens hunnit hem än haha. Om jag känner mig själv rätt kommer jag lyckas smsa "vad sa hon?", "har du sagt det än?" eller "????" x-antal gånger innan han ens hunnit yttra sig om det. Haha, men jag är ju som jag är. Ska verkligen försöka vara lugn denna gången. Det är viktigt!

Nu funderar jag på om jag ska kolla på en film eller om jag ska kika runt lite på nätet. Hmmm, vi får se hur det blir. Jag har i alla fall lyckats boka tid med syven på Tisdag och det ser jag framemot att höra vad han har att säga. Hoppas på det bästa. Wish me luck!


♥ Konsten att måla naglar

Just nu ligger jag i sängen men datorn i knät och Chrisotffer sitter och håller på med mina fötter. Efter att han målat på sina egna naglar tidigare idag så har han tydligen insett att han är mycket bättre än mig på att måla naglar. Så nu tänker han bevisa detta genom att måla mina tånaglar, haha. Gulligt värre !


♥ Gårdagen

Igår fixade jag Emmas smink och hår eftersom hon skulle på en tjejmiddag med rocktema. Det b lev rätt fräsigt faktiskt. Men blev inte hundra procent nöjd. Desutom glömde jag ladda min kamera så det blev inga bilder, såå typiskt mig!

Efter det drog jag och Christoffer till Andrea, för att träffa henne, Jossi och Eskil. Blev en chill kväll med trevligt umgänge, dricka och spel. Ingen dricka för min del dock, jag fick leva på en 1.5 liters coca cola, men det gör mig inget. Jag älskar cola ! 

♥ Gay?

Just nu ligger jag i sängen med en Christoffer som ligger och målar sina naglar med alla mina nagellack. Hmm, en smula gay måntro ? haha, jag gillart :)

♥ 10.09.10

4 månader med Christoffer idag. Det komemr firas med myskväll framför tvn. Älskar dig !

Nu vet mina päron, bara hans kvar. Sen börjar den långa färden till himmelriket ! ♥


♥ Natti Natti

Nu ska jag bädda ner mig i min varma mysiga säng och bara ligga och fundera.
Nighty Night på er.

♥ 09.09.10

Datumet som förändrade allt. En dag jag aldrig kommer glömma! ♥

♥ Happy

Dagen har vart lite upp och ner. Tyvärr har jag ingen ny praktikplats än. Men jag har äntligen lättat på mitt hjärta inför de närmsta. Visa reaktioner var lite värre än andra. Och vissa var praktiskt taget underbara. Har träffat Michelle, Andrea, Jossi, Sofia, Emma och Christoffer idag, massa på en och samma dag, mysigt!

Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik och tänker. Allt känns fortfarande overkligt, men det försvinner väl med tiden antagligen. Hehe, förhoppningsvis. Nu tänkte jag ladda min kamera så jag kan lägga över lite bilder.

Puss Å Tja

♥ 10.09

I ordning gjord och sminkad och nu ska jag dra iväg och leta efter ny praktikplats. Wish me luck !

♥ Forgive me father for I have sinned

Vad ska man göra i tider som denna, be? Be för att allt inte ska falla samman, eller be för att jag inte ska göra det.

♥ Sleepyhead

Just nu ligger Christoffer snarkandes bredvid mig, rättare sagt på mig. Haha, han är så jävla söt. 50 spänn på att han dregglar ner kudden när som helst !

♥ Ett skriva-av-mig-lite-inlägg

Confused, Happy And Totally Messed up..

Vet inte vad jag ska tro, vad jag ska tänka eller vad jag ens ska hoppas på. Så fort jag hoppas på det får jag skuldkänslor och börjar tänka negativt. Men när jag tänker negativt börjar jag se allt det posetiva. Jag vet inte längre in eller ut. Och mitt huvud sprängs snart av alla dessa tankar. Jag vet vad jag ska göra om det är så. Men vill jag att det ska vara så? Ja, självklart! eller kanske... det kanske vore bäst om det inte var så.. Och så går det runt i mitt lilla huvud. Ena sekunden är jag glad, nästa halvt deprimerad. Jag vill inte förlora nån, men jag vill samtidigt göra det som är rätt. Men vem har sagt att det är så att jag kommer förlora någon. Vem har ens sagt vad exakt som är rätt. Jag blir så förvirrad. Ena sekunden är jag helt hundra på vad jag vill och totalt överlycklig medans andra hoppas jag på att det inte är så. Jag vill bara ha ett svar på allt detta, ett ljus i mörkret. Men samtidigt vill jag inte det. Samtidigt vill jag inte veta. JOBBIGT LÄGE!

♥ Idol 2010

Första programmet av idol idag då, tycker att detta året ser rätt lovande ut. Ser fram emot nästa program. Vilket jag inte brukar göra egetnligen, så tummen upp för det. Egentligen skulle jag sökt till idol i år men jag var upptagen vid alla auditiontillfällena så det får bli nästa år. Och då jävlar får alla passa sig ;) Amanda's in town, and she's gonna rock your face off!

♥ CRUSH

Nu tänkte jag ge lite tips på några bra produkter från det svenska märket Grazette of Sweden och deras kollektion CRUSH. Alla produkterna har jag använt själv så jag vet hur dom funkar. CRUSH serien är inriktad på att dofta gott, vilket man verkligen märker när man använder produkterna. Det luktar underbart och doften håller i sig, om man inte stoppar nått annat illaluktande som spray över håret vill säga ;)

1. Schampo -  Ett bra och 'mysigt' schampo som löddrar bra och har en doft av vattenmelon, det luktar gudomligt !
5. Rough wax - Ett hårt wax som är lätt att leka med i håret efter att man värmt det i händerna. Perfekt till 'spikiga' frisyrer. Luktar gott (kan inte säga exakt hur den luktar nu eftersom jag är förkyld, haha)
6. Wonder mask - En otroligt bra inpackning, som vårdar håret och ger det mycket glans. Även den luktar gudomligt gott. 
33. Daily balm - Det bästa leave in balsam jag någonsin testat, det luktar gott, håret skiner efteråt och det hjälper faktiskt mot frizzigt hår. 
55. White wax - Ett mjukt wax som är lätt att arbeta med. För en lite 'mjukare' känsla. Luktar päronsplitt/piggelin.
                                        

♥ Sex And The City 2

Kollade nyss på Sex and the city 2. Riktigt go tjejfilm asså, haha. Tummen upp för den!


♥ ANOYING

Jag måste medge jag är lite pissed just nu. Egentligen har jag nog ingen riktigt anledning att vara det, men jag är det i alla fall. Så typiskt mig. Men jag måste försöka skita i det. Life's too short to care about what other people do.

Nu ligger jag i alla fall nerbäddad i min varma mysiga säng under mitt varma mysiga täcke. Jag äter hemmagjord chokladpudding och kollar på american pie - the book of love. Jag ska vara hemma från skolan idag vilket verkligen är ett måste. Jag orkar knappt hålla upp ögonen så får väl se hur det blir med filmtittandet, haha.

Bye!

♥ Läkerol XTREME - strong licorice

Ligger i sängen och nyser så att tårarna bara forsar nerför kinderna. Näsan är TÄT. Huvudet värker. Är jättehes. Men som tur är har jag läkerol xtreme som hjälper mot mitt halsont iallafall. Världens bästa och godaste halstablett !




♥ Höstsolen

Nu ska jag och Christoffer ut och ta en långpromenad i den underbara höstsolen som lyser över Kungsbacka idag.

♥ Halsband

Jag hatar folk som köper saker BARA för att någon som är känd har en sån. Som kissies nya halsband från chique, jag tycker att de stora var riktigt snyggt. Inte för att hon har det utan för att jag faktiskt tycker det. Men när jag gick in på hemsidan såg jag att allt är slutsålt. ANOYING om något ! Får gå in igen om nån vecka och hoppas på att det finns då. Cross your fingers.

                                     

♥ Sjuk :(

Sitter i sängen och smaskar på gårdagens godispåse och kan knappt andas. Jag har blivit stört förkyld. Näsan och halsen är igen täppta och jag kan varken prata eller andas i nuläget. Jättejobbigt, jag hatar att vara förkyld. Tur att man godis och christoffer då, så att man kan krypa ner i täcket med honom och kolla på en film :)

♥ At Christoffers place

Klockan är sju och jag sitter framför Christoffers dator och lyssnar på musik undertiden han duschar. Vi ska ta 20 i åtta bussen hem till mig och jag är förfärligt sugen på glass så förmodligen kommer jag trycka i mig massa av den varan innan jag går och lägger mig haha.

Idag har jag och hjärtat hunnit se två filmer, hostage och welcome to the jungle. Dom var faktiskt helt okej, jag gillar hostage mest. Gillar Bruce Willis, thiihi.

♥ Christoffer Andersson <3

Nu bär det av till Christoffer. See Yaa Bitches ! :*

♥ A monkey needs to dance, so do you


♥ Onsdag

Idag har varit en väldigt virrig och rätt långsam dag.
Imorse började det med att Pernilla skulle rulla upp mitt hår på sploar så att jag skulle få en marily monroe liknande frisyr. Det blev allt utom bra kan jag lova. Men nu vet jag hur jag kommer se ut när jag är åttiofyllda så tack för det i alla fall P, haha. Sen på engelskan fick vi se på youtube-klipp om Barack Obama, var det verkligen nödvändigt undrar jag ? Efter det hade jag matte b, den enda i min klass som har det. Haha, jag går med tvåorna bara för att jag egentligen skulle läst kursen förra året men jag hoppade av den då för att det var så seg. Men det gick rätt bra för mig på matten idsag även fast jag inte pluggat matte på länge. Synd bara att jag kom i en klass där alla heter smartass i mellannamn men aja är man medelmåtta så är man.

Efter skolan drog jag in mot stan för att träffa min pojk, jag åt på donken och sen drog vi hem till mig i typ fem minuter. För sen skulle jag hålla i fikaförsäljningen på brorsans fotbollsmatch. Långtråkigt men barnen är ju så söta så man bara måste lee när man kollar på dom :D

Nu är klockan kvart över åtta och jag ska snart packa väskan för att dra till mitt hjärta. Ska sova där ikväll. Vi kan helt enkelt inte sova utan varandra, haha. Men det är mys :) Hoppas ni får en fortsatt bra Onsdag alla :*

RSS 2.0