♥ Trassel

Såg nyss den nya disneyfilmen Trassel. Gud så bra den va ! Den kommer jag se många gånger till kan jag lova !

♥ Och vad finns i väskan ?

Jo det finns ..

 
2 ögonskuggs-paletter

4 mix, 1 mousse, 7 fasta & 4 flytande concealer

1 mousse, 2 tester, 1 fast, 1 claudia, 2 nivea, 2 maybelline & 4 MUS foundation

2 isadora, 4 rimmel, 1 MUS & 9 kubiss mineral foundation

3 kompakt, 1 MUS kompakt, 1 nivea, 1 isadora, 1 MUS lös puder & 4 solpuder

1 flytande primer, 2 highlighter & 1 highlighter penna  

1 MUS, 1 mineral, 2 stift, 1 creme, 4 fast rouge

3 MUS läppennor, 5 blandade läppennor & massa läppglans helt enkelt

Blandade läppstift bl.a MUS & Yves Rocher

2 Loreal (ena WaterProof), 2 maybelline XXL, 1 maybelinne stiletto, 1 maxfactor false lash effect, 3 masterpiece max, 2 masterpiece (grå + rosa), 1 dior, 1 lila, 1 dubbel (grå + serum), 6 blandade mascara

2 loreal flytande, 2 svarta flytande, 6 flytande viva la diva, 4 brynpennor, massa blandade eyeliner & kajal

5 depend ögonfransar, 1 paket MUS ögonfransrad, 1 MUS lösögonfranssax, 1 MUS franslimm, 3 blandade franslimm, 1 par använda fransar

4 claudia, 2 glitter, 3 eyedust, 2 viva la diva lös ögonskugga

Blandad blå och grön ögonskugga

Blandad brun och röd ögonskugga

Blandad rosa och lila ögonskugga

Blandade ögonskuggor

Penslar, svampar & verktyg

Penselväskan


Det värsta av allt är att jag har fler saker, bara att jag inte har super koll på dom så dom ligger i någon låda någonstans hahaha ;P


♥ Klickbara bilder





♥ Orkar inte

Det enda jag har orkat städa är min sminkväska. Och tro mig det tog låååång tid ! Lägger upp bilder snart, så fattar ni varför.

♥ Städa

Tänkte ta och städa innan jag går på dagens enda lektion. Dock går det väldigt långsamt. Men nån gång under dagen blir jag klar :P

♥ Helgen

Fredag: Var med Christoffer. Färgade min utväxt. Satt hemma hos honom och gjorde inte så mycket

Lördag: Fortfarande med Christoffer. Vi lagade tacos, bakade muffins och såg på tv.

Söndag: Sett Scott Pilgrim vs. the world och Resident Evil 1. Nu ska vi se på Solsidan och Time Out och sen ska vi hem till mig och se på Resident Evil 2 Apocalypse och sen sussa sött :)
Helt okej helg. Men hade hoppats på att fått gjort lite mer. Menmen, det löste sig.

♥ Fredag

Nu är äntligen denna skoldagen slut. Egentligen slutar vi 4 men som tur var fick vi sluta 2. Hade inte klarat en sekund till. Jag förstår inte varför man ska göra så långa dagar med samma jävla ointressanta lektioner. Blää på skolan. Skoltrött? Javisst!

♥ Wallys = Inte god pizza

Tänka sig dom slängde in två burkar sås med, sicka trevliga pizzabagare. Däremot var dom sämre på att baka pizzan. Den var inte god. Men men. Man kan inte få allt här i världen. Och jag fick iaf det jag bad om. SÅS. Nu är jag mätt och belåten.

Måste skaffa mig ett sånt där löpband. Fast egentligen vill jag ha en crosstrainer. Dom är bättre. När jag tänker efter vill jag ha en motionscykel med.. och ett helt set med vikter.. Märks det att jag vill till gymmet? Måste skaffa pengar ! 

♥ Pizza? Ja tack

Ringde nyss och beställde pizza med hemkörning, för första gången. Hela situationen var lagomt jobbigt och jag är rätt säker på att ingen av oss hörde vad den andra sa. Frågan är om det kommer nån pizza till oss eller inte. Och om det gör, blir det rätt sort? Vi får se. Direkt när jag lagt på luren insåg jag också att jag skulle bett om sås. Fandå, kan inte äta pizza utan sås. Vågar man hoppas på att dom tar med sig det iaf. Snällasnällasnälla.

Är jättehungrig. Ge mig mat nu!!!

♥ Dag 9

Innan jag börjar tänkte jag passa på att säga att på grund av personliga skäl kommer inte allt för personliga saker att tas upp. De som vet, vet. De som inte vet, behöver inte veta heller.

Min tro

Jag tror på mig själv. Jag tror på spöken. Jag tror inte på Gud.


Tänkte att jag kanske borde bli klar med denna listan någon gång. Tänker inte ta en varje dag som innan, utan tar det när jag känner för det.

♥ Go Anna!

Kan inte fatta att folk säger att dom inte gillar Anna. Jag gillar henne skarpt, kan vara en av världens bästa lärare. Tack för att du finns Anna :D

♥ Mamma

I Måndags kom mamma hem från utlandet och det här var vad hon hade med sig till mig. Ett litet läppstiftsfodral och en handväska. Tackar så mycket :)





♥ Onsdag

Hemma idag med. Men mår lite bättre idag så har bestämt mig för att jag ska till skolan imorn, behöver ju bara hämta lite böcker och så det där mötet med.

Funderar på om jag ska städa iordning lite. Eller om jag ska vänta ett tag till.. Haha, väntar jag till Christoffer kommer kanske han hjälper mig, jipppii.

♥ Tråk

Jag har jättetråkigt. Är jättetrött med så vill verkligen gå och lägga mig men kan inte. Vill inte sova ensam heller :( Vill sova med Christoffer ! Bläbläblä.

♥ Jag är sjuk

Sjuk i kroppen, Sjuk i huvudet och Sjuk i själen.

♥ Ang. Igår

Gjorde inte en enda sak på listan. Bortsett från att jag va med Christoffer då, han är så himla snäll som tar hand om mig när jag ligger och är sjuk. Min älskling :)

♥ Idag tänkte jag ..

- Gå på dagens enda lektion, historian
- Gå till tandregleringen
- Städa mitt rum
- Färga min enorma utväxt
- Och givetvis vara med Christoffer

Är fortfarande sjuk, men man blir inte piggare av att ligga i en säng hela dagen. Så då kan man lika gärna göra något bra utav dagen istället.

♥ Fortfarande sjuk

Fortfarande sjuk. Hatar det! Imorn är det en ny vecka, veckan börjar bra: med bara en lektion på Måndagen. Helt okej. Just nu sitter jag och väntar på att Christoffer ska bli klar sen ska vi åka hem till mig. Vi såg nyss pandurum, helt okej film !

♥ Sjuk

Ligger hemma och är riktigt jävla sjuk. Har enorm (!) huvudvärk, hostar sönder lungorna, och hela kroppen gör ont. Och då snackar vi inte lite ont utan DJÄVULSKT ONT. Hemska liv!

♥ Snälla?

Det är otroligt hur hopp bara kan försvinna sådär. Det finns tre saker jag verkligen vill, två av dom måste jag ha för att må bra. Fast vid närmare eftertanke är jag rätt säker på att jag behöver alla tre för att överleva detta. Snälla snälla Gud (eller vem som nu bestämmer sånt här) låt mig få tur med åtminstonde dom här tre sakerna. Snälla !

♥ I bust the windows out your car

Sitter och dricker en nyblandad shake samtidigt som jag lyssnar på hög musik. Stänger ögonen, flyter med i musikens sköna sound och känner alla minnen komma tillbaka. Det får inte hända igen, aldrig mer! Jag vill härifrån nu!

Those memories keeps haunting me ..

♥ Glee

Jag har aldrig sätt en serie som är så bra uppbyggd som glee är. Ett avsnitt av glee känns som en halv säsong. Helt sjukt. Man får veta så mycket mer, jättebra serie !


♥ När fan ska oturen vända

Självklart är hon där bara en dag i veckan. Och just när jag behöver träffa henne denna veckan är hon givetvis på kurs just då. Måste vänta en vecka till. Jag vill inte vänta. Orkar inte vänta. Kan inte vänta. Vill ha detta gjort nu. Helvete.


♥ Kattjakt

Och kattjakten fortsätter ... (eller?)
Jag har hittat min absoluta favoritkatt, och har hittat en seriös och väldigt bra uppfödare, som ligger lite utanför Gbg så är inte så långt bort heller. När man köper katten av dom är den vaccinerad mot kattpest och kattsnuva. Den är vetrinärundersökt, avmaskad och ID-märkt. Man får även med ett flertal saker till kattungen så att den ska vänja sig och trivas. Och man kan ringa och fråga dom när som helst om man känner sig osäker om något. Katten är från början van vid barn och passar som innekatt. Det är liksom perfekt ! 

Katten i sig är sjukt jävla underbar, både till utseende och sätt. Den är mysig och snäll, och älskar att gosa men är samtidigt inte för 'på' och den passar perfekt med hund, vilket är awesome eftersom jag ska skaffa en fransk bulldog senare. (När jag har tid med hund) Katten är kolsvart, med kort glansig päls och har kopparfärgade ögon. Helt underbar!

Ett yttepytte problem bara. Den kostar 9000-11000 kronor. Vi får väl se om jag lyckas få fram 9 lax på 3,5 månad o.O
Förmodligen inte, men jag ska försöka ! 

Jag tänker isf köpa en hane (dom ligger på 9000, honorna är dyrare) för det ska tydligen vara bättre enligt Christoffer. Honorna springer tydligen runt och skvätter överallt.




♥ Tisdag

Helt okej dag. Först skolan, lugna lektioner. Tack, behövs verkligen nu. Orkar inte tänka så mycket med allt runtomkring mig. Efter det träffade jag Sofia en stund, as längesen! Och efter det träffade jag kära lilla Linn. Precis som vanligt satt vi mest på ett fik och pratade om livet.

Har lyckats göra åtminstone en viktig sak idag. NÖJD. Har mejlat alla som behövdes mejlas. Lena, Anna & Kattuppfödarna utanför GBG. Känner mig stolt. Borde dock mejla Hanna med, får göra det nu.
Bye

♥ Livet är orättvist

Jag måste medge att jag tycker att detta är jävligt orättvist.

♥ Spännade dag imorgon

Imorn ska jag vara med Linn efter skolan. Äntligen, har saknat henne som bara den. Och imorn blir det massa bus. Vi kommer få en toppen dag. Och om vi har tur så är det början på ett helt nytt kapitel. Nej, ni förstår inget just nu men det gör inget, för det är inte meningen heller. Bara jag och linn som vet, och så det ska vara med :D

      

♥ Film

Love And Other Disasters

♥ Måndagmorgon

Sitter hemma hos Christoffer, heeeelt ensam i hans stora hus. Läskigt! Börjar ångra lite att jag aldrig åkte med honom. En latjävel är vad jag är. Kan inte somna om, så håller på att lägga in Alice i underlandet på Christoffers dator. Så tänkte ligga och kolla på den. Förhoppningsvis somnar jag till den, behöver verkligen sova. Jaja. Får de hur det blir med det.
Bye

♥ Mono, Film & Kladdis

Bakar kladdkaka med älsklingen, innan det spelade vi monopol. Vårt (läs: mitt) nya favoritspel! Körde riktig oldschool idag när vi använde ett gammalt monopol, awesome ! När kladdisen är klar blir det mysa framför en film. Mysig Lördag :D

♥ Monopol

Är rätt säker på att jag och Christoffer nyss avslutade en minst 3 timmar lång monopolrunda. Awesome. Självfallet vann jag :]

♥ Way of track

Helt slut. Orkar inte mer nu. Kan inte allt bara sluta?

♥ Negerbollar

Jag och Christoffer står och bakar negerbollar. MUMS ! :D

♥ Halvdöv?

Det bästa med att ha en kille som är typ halvdöv: Man kan lyssna på Jay Smiths ljuva stämma hur högt man vill utan att han klagar, mo-ha-ha-ha :D

♥ 13.01.11

Sitter och väntar på att Christoffer ska bli klar, sen blir det åka av ! :)

♥ Hemma hos Christoffer

Internet vägra fungera hemma hos mig, därav inga inlägg.
Idag har jag vart och hämtat paketet från Lindex och just nu sitter jag hemma hos Christoffer. Vi målar. Jag sitter och målar vattenfärg med fingrarna och han ritar med blyerts. Rena konstnärsparet vi är! Imorn ska jag träffa Andrea, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det får vi se.
Ps. Min bild blev inte fin Ds.

♥ Sms från Lindex

Fick nyss ett sms från Lindex, min beställning har kommit. Borde kanske gå och hämta ut den idag. Får se hur det blir med det. Men förmodligen kan jag väl ta en promenad, måste ändå lämna filmerna som är väldigt försenade. Bra med motion!

♥ Hitta Nemo

Har nyss badat med min älskade och nu blir det somna i hans armar till Hitta Nemo. Go Doris ! :D See yaa.


♥ På dåligt humör

Är på dåligt humör. Ramlade nyss i trappan. Behöver jag säga mer.

♥ 10-01-11

Idag har jag och Christoffer 8 månader tillsammans, och då tvingar jag ju givetvis med att han till gbg för att leta efter zara butiker där. Mo-ha-ha. Har man tur kanske någon inte sett den och det finns en kvar till lilla mig. Blink-Blink. Känner mig som en hemsk flickvän, men han får ändå som han vill när vi kommer hem. Då ska det badas badkar och sen drickas varm choklad framför en go film. Låter toppen. Älskar honom mest ! :) ♥



Vår första pussbild :) snart 7 månader sedan nu. Gud så fort tiden går!


♥ Like A Prayer - Jay Smith

!"#¤%&/()=`!"#¤%&/()==?!#¤%&/()!!
Den fanns inte kvar. Hatar Zara nu. Blääääää. Köpte istället två andra saker, bara för att. Kände att jag inte ville gå därifrån tomhänt. Fortfarande arg dock, även fast de andra sakerna var sånt jag kollat på länge. Jag SKA köpa en sån, så fort jag hittar en liknande köper jag den direkt! Skiter fullständigt i vad den kostar, den ska med mig hem !

♥ Måste skaffa akrylnaglar igen !

Så jävla snyggt. Saknar det verkligen. Måste ta och lugna ner mig nu. Jag är helt speedad vill till affären NU och hoppas verkligen att den finns kvar. Kan - Inte - Sitta - Still - Hjälp!


♥ Out of control

Jag får panik !? Varför har inte Zara webbshop, blir galen !?
Måste - Ha - Den !!!

♥ Sunday

Sitter och väntar på att Christoffer ska bli klar i duschen så att vi kan äta frukost, efter det bär det av till Kungsmässan i hopp om att finna en fin blå liten sak. Om den finns kvar kommer jag köpa den (läs Christoffer) och då kommer jag älska den för alltid :D

♥ Lindex REA

Passade på att klicka hem lite saker från Lindex nu när dom ändå har rea. Blev bland annat ett par peaceörhängen och snygga underkläder :)

♥ Klippkonstens mästare

Nu ska jag använda mig av mina enorma klippkonster och klippa Constance (Christoffers mamma). Ska bara toppa igenom det så det lär nog inte direkt bli så svårt. Wish me luck anyway ;)

Är enormt avis på Linn som är i Ullared och handlar. Orättvist! Måste skaffa ett jobb så jag har råd att åka dit jag med. Har en känsla av att jag och Linn kommer ta en tur dit rätt snart och bränna massa pengar, du vet nog vad jag syftar på Linn ;)

♥ Linser

Beställde nyss ett par färgade månadslinser. Det blev en grå variant då alla blå var för mörka. ÄLSKAR BLÅ ÖGON!? Har alltid velat testa att byta ögonfärg så får se om jag passar i det eller inte ;) Självklart kommer före&efter bilder :D

            


♥ Svårt val

Gjorde ett svårt men nödvändigt val idag. Men om det var för det bättre eller det sämre kommer visa sig i slutändan.


♥ Stressad !

Det finns inget som kan få mig så stressad som uppgifter och saker som har med skolan att göra. Varje gång jag sitter och ska skriva ett arbete slutar det med att jag får panik för att jag inte kan fokusera på uppgiften och sen blir jag as stressad för att jag är säker på att jag inte ska hinna lämna in den i tid.

Jag kan lova att jag aldrig någonsin kommer gå i skolan igen efter att jag gått ur trean om 6 månader. Jag klarar inte av sånt där. Bara att någon pratar om skolan ger mig en klump i magen och jag blir jättestressad. Om nån är skoltrött nu så är det jag, pallar inte den här skiten längre. Bläää

♥ Snöstorm

Herregud vad det snöar ute, det är rena rama kaoset. Snacka om snöstorm. Glad att man inte ska ut i detta vädret iaf. Eller vänta lite, jag måste gå och handla sen (!?). Igen. Glömde ju köpa hälften av grejerna igår eftersom jag inte har världens bästa minne,. Skulle skrivit upp på en lapp, men då hade jag förmodligen glömt lappen istället.

♥ Screw you !

 


♥ Grenade

Just nu spelas denna låt nonstop i mitt vardagsrum!


♥ Nytt

Orkade inte med den tråkiga vita designen längre, så lånade en från Bloggdesign.nu istället :)
Den är bara tillfällig, jag tar bort den när jag fixat en egen. Den är inte perfekt, men duger så länge :)   

♥ Prövning

På fredag har jag prövning i svenska b. Tills dess ska jag ha gjort 4 stora uppgifter och pluggat till ett prov jag ska ha då. Och jag har inte kommit långt alls. Jag orkar verkligen inte. Jag vill verkligen försöka göra nått men det bara går inte, sitter mest och tänker på annat. Allt är så förvirrande. Kan verkligen inte fokusera på skolarbeten just nu. Blää på skolan. Skönt att det är mindre än ett halvår innan jag slipper skiten för gott :D

Jag vet att jag har ballat ur totalt med bloggen. Den är inte intressant över huvud taget längre (om den någonsin vart det?) men jag ska försöka lägga mer tid och själ på den när jag kan börja tänka på annat igen. Även fast jag är helt säker på att jag förlorat nästan alla läsare vet jag inte om jag vågar vara 100 % jämt och säga allt jag tänker på.

Har funderat på att starta en ny blogg istället. Få en nystart. Där jag ska vara 100 % ärlig med ALLT. Vi får se hur det blir med det.

♥ Tomt kylskåp?

Vaknar upp med ett tomt kylskåp. Okej det är inte tomt, bara tomt från saker jag äter, haha. Ja jag är kräsen!
Så nu får man dra på sig kläder och ta en promenad till affären. Får bli lite frukost och middags saker. Måste ju äta nått på kvällen med, haha.

♥ 23.29

Jag gör vad jag vill, när jag vill, hur jag vill. Sådeså.

♥ Vad är felet?

Varför ska det göra så jävla ont !?

Sover ensam för första gången i mitt liv. Är ensam hemma, i mitt stora hus. Undra hur detta kommer gå.


♥ Shoppat

Var och shoppade lite smått och gott idag, blev bland annat en snygg svart tunika från VILA och två gräddvita vackra soffkuddar. Lägger upp bilder sen :)

RSS 2.0