♥ Dag 8

Innan jag börjar tänkte jag passa på att säga att på grund av personliga skäl kommer inte allt för personliga saker att tas upp. De som vet, vet. De som inte vet, behöver inte veta heller.

Ett ögonblick

Efter mycket velande bestämde jag mig för att skriva om när jag fick reda på att jag var gravid.
Ungefär en månad innan hade jag gjort ett test då mensen inte kommit. Jag tog testet, det var negativt och jag tänkte inte så mycket mer på det. Självfallet kom mensen dagen efter testet. Min normala otur, hade jag bara väntat en dag hade jag sparat nästan 200 spänn (köpte en box med två test, för att det var blilligare än att gå och köpa ett till om det skulle behövas).

Vilket visade sig bra för en månad senare kände jag mig lite konstig och tänkte varför inte testa mig, har ju ändå ett liggandes hemma. Sagt och gjort. Jag kommer ihåg hur jag stod och kollade på stickan och redan efter några sekunder hade pluset börjat synas. Jag trodde jag såg i syne och bestämde mig för att kolla bort de resterande minuterna. När jag var helt säker på att det hade gått 3 minuter gick jag fram och kollade.

Jag såg pluset och kände en våg som rusade genom hela kroppen. Jag började gråta, och jag kände ett rus av lycka genom hela mig. Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv. Sen slog verkligheten till och jag frös och blev helt stel. Första tanken efter det var "christoffer kommer lämna mig !". Jag föll ihop på golvet, grät floder. Och helt plötsligt tog tårarna bara slut, jag reste mig från badrumsgolvet, kollade mig i spegeln, torkade tårarna och log mot mig själv.

Jag kommer inte ihåg exakt när jag berättade det för Christoffer eller hur, men jag vet att det tog knappt en dag. Om jag inte minns helt fel. De dagarna i början var jag så glad, jag berättade för några av mina närmsta och de stod på min sida. Christoffer sa att han skulle försöka att finnas där för mig. Allt gick min väg. Jag var så lycklig.

Men genast vände allt. Vänner reagerade på sätt jag aldrig kunnat föreställa mig, Christoffer började tvivla och sa olika saker varje dag. Jag visste inte vad jag skulle tänka eller tycka, men jag var fortfarande glad över mitt lilla underverk. En dag när jag mådde som sämst kom jag hem och började givetsvis bråka med min mamma.

Och det bara flög ur mig "jag är gravid! och ska behålla barnet". Det var då allt började, jag ångrade mig så. Önskade verkligen att jag kunde ta tillbaks de jag just sagt, men det gick inte. Mamma fick ett psykanfall och såg rött. Pappa var mest chockad och frågade hur jag hade tänkt försörja mig etc.

Jag tänkte vänta med att berätta för dom, för att ha svar på alla dessa frågor. Men självklart var jag tvungen att öppna min stora käft. Efter det gick allt käpprätt åt helvete. Varje dag var tortyr, jag bröts ner psykiskt av allas prat. För mamma var det självklart med en abort och hon praktiskt taget drog med mig för att beställa tid. 

Jag satt på mötena och nickade varje gång dom frågade om jag var säker på att jag ville göra abort, men inombords skrek jag NEJ! Men jag kunde verkligen inte stå ut med tortyren längre. Klarade inte hennes skrik, bråk och hårda ord. Klarade inte deras svek och jag bara gick med på att göra aborten för att allt skulle få ett slut.

Nu i efterhand kan jag utan tvekan säga att det var det dummaste jag gjort. Och det är definitivt det jag ångrar mest av alla dumma saker jag har gjort i mitt liv. Ångrar verkligen att jag lät mig själv brytas ner så lätt.


♥ 00.03

Jag saknar Christoffer. Jättemycket. Vet inte riktigt varför men fick en sån dipp nu att jag verkligen ångrar att jag inte träffade honom idag när jag hade chansen. Men jag mådde ju ändå inte bra så kanske var bäst så. I vilket fall saknar jag honom sjukt mycket. Längtar till i övermorgon när jag får träffa han igen :) Min söta lilla pojke <3

♥ Kryptonite

Klockan är 23. Borde packa, ska upp tiiiiiiiiiiiiiiiidigt imorn. Men jag orkar inte packa. Gör det nog imorn istället. Ska ju ändå bara packa för 1 och en halv dag, så fixar det på morgonen när morsan stressar runt. Är lite spänd över hur morgondagens bilresa kommer gå. Jag är ju extremt åksjuk sen flera månader tillbaka och det har jag aldrig varit innan. Så att sitta i en bil i 9-10 timmar nu när man dessutom gått och blivit åksjuk låter inte lockande. Ajaj, detta kan bara sluta illa.

♥ Dag 7

Innan jag börjar tänkte jag passa på att säga att på grund av personliga skäl kommer inte allt för personliga saker att tas upp. De som vet, vet. De som inte vet, behöver inte veta heller.

Min bästa vän

Ärligt talat så har jag inte nån speciell bästa vän. Däremot har jag några vänner som står mig närmre än andra och som jag säger allt till och finns där för 24/7. Och de vet vilka de är ♥

♥ 28.12.10

Blir inge norrland idag. Det är tydligen för kallt för att åka. Första tanken löd "fan vad gött, då slipper jag åka dit" andra tanken var "men hur fan gör jag med flygbiljetten hem nu då, tog ju aldrig något avbeställningsskydd" tredje tanken "tänk om dom väntar med att åka till efter nyår och tvingar upp mig att vara där i en vecka istället". NU: HELVETE HELLER ATT JAG ÅKER MED DIT UPP!

De närmsta dagarna har jag haft enormt ont i magen, haft typ magknip/kramper, mått jätteilla och trott att jag ska spy vilken sekund som helst, haft en djävulsk huvudvärk och samtidigt blivit helt yr och trott att jag ska svimma. Vad fan är detta. Igår sa Christoffer att jag var varm, kanske det är någon sjukdom? Vad det än är ska det bort nu ! Vill inte vara med längre. Blääää.

♥ Jag Är Dålig På Att Uppdatera. Sorry.

Jag Är Dålig På Att Uppdatera. Sorry.


♥ Dan för dopparedan

Igår var jag på jul på liseberg med Christoffer och hans föräldrar, Casper och hans föräldrar och Linn. Det var jättemys. Till en början gick jag runt och ville bara gå hem (fick sånt bryt igen, inte direkt ovanligt nuförtiden.. hatar det!) Men sen fick jag massa bebiselefanter och då var det helt plötsligt jättekul att vara där. Jag är som ett litet barn. Lipar för minsta lilla, blir glad för minsta lilla. Haha.

Idag har jag hjälpt Christoffer att köpa och slå in de sista julklapparna. Bestämde mig för att jag skulle spela på bingo lotto. Lite vuxenpoäng (läs tant) men när jag satt och väntade på det sista bingospelet såg jag att programet inte skulle ta slut förnsen 00.10 och då orkade jag fan inte med mer och gick och la mig istället.

Imorn är det julafton. Först ska jag vara hemma med familjen, sen kommer Christoffer och på kvällen åker vi till honom för att fira med hans familj samt Caspers familj. Det blir nog kul :)

Jag ska uppdatera "30 dagar" så fort jag får chansen, men nu måste jag sova. Kan ju inte vara vaken när tomten kommer :O

♥ Ung och bortskämd

Det var ett jävla tjat om det där programet "ung och bortskämd". Tar och lägger mig framför ett avsnitt nu och ser vad det är för skit.

♥ Gamla minnen

I Lördags kom jag att tänka på lite gamla minnen och nu kom jag på ännu ett. Kände för att skriva av mig. Inte för att jag vill att ni ska veta eller så. Sår här kommer det; Inte för er skull, utan för min.

Kommer ihåg när jag blev kär i honom, eller ah när jag insåg det. Vi hade "kännt" varandra rätt länge och jag hade redan gjort upp min syn om honom. En jobbig, överdriven wow-spelande tönt. Visst var han trevlig ibland, men mest jobbig. Men den kvällen fick jag se en helt ny sida av honom. En sida jag inte visste fanns. Det var som att jag helt plötsligt kollade på han ur ett helt nytt perspektiv. Ur ett par helt nya ögon. Han blev en helt ny person. En omtänksam, snygg och extremt charmig kille.

Jag kommer ihåg hur jag gjorde allt för att inte stirra på honom när han skulle ta av sig tröjan för att hoppa i vattnet den där gången. Kommer ihåg hur jag stod (och förmodligen gapade) när jag såg hans mage för första gången. Haha, det var egentligen inget speciellt med den men för mig var den överdrivet perfekt. Hela han var överdrivet perfekt.

Av nån anledning började vi prata mer än vanligt, på sms, på msn till och med via telefon. Jag kommer ihåg hur jag kunde sitta och prata med honom i timmar. Och vi pratade väl inte så mycket egentligen utan jag satt mest och lyssnade på honom, det han sa om spelet, vad som hände etc. (ja, han spelade samtidigt som vi pratade i telefon, han spelade JÄMT).

Jag kommer ihåg bråken med S över honom. Jag visste inte vad jag skulle göra. Att bråka med sin bästavän angående en kille är nått av det värsta som finns. Det är alltid så överdrivet med. Inte just då kanske. Men när allt är glömt inser man hur onödigt det var.

Jag kommer ihåg allt från den sommaren, jag kommer ihåg allt om hur det var då. Hur jag kände, vad jag tänkte. Men jag har helt och hållet glömt när och hur jag kom över honom. Det är det jag tänker mest på nu. När slutade det egentligen? Och varför?

Det är rätt kul att träffa honom i dagsläget, för nu när jag ser han känner jag verkligen ingenting. Rätt konstigt hur känslor bara kan ändras. Och med tidens gång bara försvinna totalt. Fascinerande.

♥ Äntligen jullov

Har vart dålig på att uppdatera de senaste dagarna så skrev de två senaste dagarna nyss. Dagens "dag" kommer förmodligen lite senare ikväll.

Det är ÄNTLIGEN lov. Yes. Dock väldigt jobbigt att jag har 4 stora svenska arbeten att göra samt att jag måste plugga hela lovet eftersom jag har en prövning den 7 januari.

Påtalom det så var jag på skolan idag med för att hämta en bok som jag måste ha för att kunna plugga till prövningen men självfallet fanns inte den boken. Så nu måste jag vara utan den. Hoppas verkligen att den inte var så jätteviktig.

Ps. Sjukt jävla glad att detta var sista julavslutningen! Tror inte att jag hade klarat att behöva höra lärarna sjunga falska julsånger ett år till o.O



♥ Dag 6

Innan jag börjar tänkte jag passa på att säga att på grund av personliga skäl kommer inte allt för personliga saker att tas upp. De som vet, vet. De som inte vet, behöver inte veta heller.

Min dag (igår)

Jag vaknade upp med Christoffer hemma hos mig. Jag tvingade upp honom runt 7-8 så att han inte skulle hinna försent till skolan, medan jag själv låg kvar och göttade mig i sängen eftersom jag inte började förnsen kvart över 11. Jag gick till skolan, hade en kort historia lektion, sen gick jag på en av fotolektionerna. Gick bara på den ena för mamma ringde mig och sa att hon ville till ikea och då var det bara för mig att sjukanmäla mig och gå hem så jag kunde öppna dörren för Alex.

När jag kom hem lagade jag mat. Jag är riktigt dålig på att laga mat, men det blev helt okej. Stekt kyckling och potatishalvor i ugnen. Christoffer kom förbi efter skolan och fick smaka, han tyckte det var jättegott (tror fortfarande att han ljög för att vara snäll, haha). Efter det gick vi upp på mitt rum och bara umgicks och helt plötsligt vart klockan 8. Då bestämde vi oss för att vi skulle sova hos honom inatt och vi gick ner för att ta bussen. Men det stod fika där nere som stoppade oss så vi tog istället sista bussen och såg på narnia och drack glögg istället.

När vi kom hem till Christoffer gick vi typ och la oss direkt, jag var riktigt trött och mådde fortfarande illa efter bussresan. En kvart senare sussade jag sött och tog upp hela hans säng. Jag vet att han gillar det, haha.

♥ Dag 5

Innan jag börjar tänkte jag passa på att säga att på grund av personliga skäl kommer inte allt för personliga saker att tas upp. De som vet, vet. De som inte vet, behöver inte veta heller.

Vad är kärlek ?

För mig är kärlek en obeskrivbar känsla. Den kan vara det bästa som finns men samtidigt det värsta du vart med om. Man kan känna kärlek för syskon, djur, barn, pojk/flickvän. För allt egentligen. Men för mig är riktig kärlek det bästa man kan vara med om. Oavsett om det gör en glad eller ledsen, så uppskattar jag att man får chansen att känna det.

Vet inte riktigt vad man ska skriva mer. Som sagt, obeskrivbar.

♥ Jaha

Jag blir så sjukt trött ibland. Man tror att när man är en familj och alla bor tillsammans att man ska äta allihop tillsammans. Men inte längre verkar det som. Gick ner för att jag var as hungrig så ser man att dom sitter och äter, inget framdukat till mig, ingen mat alls till mig. Tack! Verkligen snällt.

Så nu får jag gå och köpa något att äta när jag ska möta Christoffer. Som tur är ska vi ju köpa annat också. Annars hade jag fan inte pallat gå ut i detta snövädret. Funderar på om jag ska köpa kinamat. Bara för att retas liksom. Men det hinner nog bli kallt innan jag kommer hem ... hmmmm...... får se.

Nu kommer emma och ska hämta sina kläder iaf.


♥ Sugen

Är jättesugen på att lägga mig framför en bra film med en stor påse godis och chips med dipp (!!!!!)
Direkt när Christoffer kommer, springer jag till affären :D

♥ Dag 4

Innan jag börjar tänkte jag passa på att säga att på grund av personliga skäl kommer inte allt för personliga saker att tas upp. De som vet, vet. De som inte vet, behöver inte veta heller.

Det här åt jag idag:

Ingenting. Jag har inte hunnit äta en. Eller jo direkt när jag kom hem imorse försökte jag få i mig en skål flingor för att inte tuppa av men det gick inte så jävla bra kan jag säga. Slängde mer än hälften. Så där har ni en del av mian extremt bra matvanor.

Kanske uppdaterar ikväll igen om jag äter nått gott ;)

♥ Första krogbesöket

Var på krogen för första gången igår då. Det var väl helt okej antar jag.
Först hade vi förfest i en lokal som Andrea hade fixat, där började jag prata med en trevlig ung man, Fredrik. Go kille, påminner sjukt mycket om David men han var inte lika mycket ... "david" hahah.
Eftersom alla på förfesten inte var 18 så kunde inte alla hänga med på krogen. Men vi som skulle dit tog taxi, bortsett från; jag, Camilla, Johanna och Stina som fick skjuts av Fredrik. Som sagt, trevlig kille. I bilen konstaterade vi att hans biltema-spolarvätska luktade som en blandning av ren sprit och bebisblöja. Myyyyys.

Allt som allt vart vi jag, Camilla, Johanna, Andrea, Lena, 3 jag glömt namnet på, Robin, Sven och Jossan. Jag träffade även Emelie, Sofia och Sandra inne på krogen. TREVLIGT.
Efter lite smått och gott att dricka vart jag självfallet uppe på dansgolvet och skämde ut mig själv. När det stängde tog vi oss hem till Andrea. Jag, Camilla, Johanna, Andrea, Sven, Robin, Lena och "Frugan" + Emil då. Som stått ute och väntat utanför i 3-4 timmar för att han skulle sova hos Andrea och inte kom in. Stackars liten. Men så är det när man inte har åldern inne ;)

Camilla och Johanna gick hem efter som och vi andra skulle in till Andrea. När vi kom fram sa nån att vi skulle sova och vi alla spridde ut oss lite överallt i hennes rum. Först var det tänkt att Lena, Emil, Andrea och Robin och "Frugan" skulle sova i sängen, Sven i datastolen och jag på en stolsdyna på hennes golv. Men det slutade med att jag och Sven fick ligga på det hårda iskalla golvet, Robin och "Frugan" snodde min stolsdyna och låg på den medans Lena, Emil och Andrea knökade i hennes säng. Haha. Jag kan säga er att jag har då aldrig sovit så dåligt i hela mitt liv. När vi gick upp typ 10-11 hade jag ont lite överallt. Men största smällen hade bröstkorgen tagit. Vet inte hur jag har legat för att kunna skada bröstkorgen. Men allt går när man är onykter! 

♥ Dag 3

Tänkte passa på att skriva Dag 3 medan jag sitter med färg i håret samt brynen. So here you go.

Innan jag börjar tänkte jag passa på att säga att på grund av personliga skäl kommer inte allt för personliga saker att tas upp. De som vet, vet. De som inte vet, behöver inte veta heller.

Mina föräldrar:

Min mamma heter Maria och är gift med Nisse (Nils-Erik), tillsammans har dom sonen (min bror) Alex. Min och mammas relation har alltid varit komplicerad. Vi har en så kallad hat-kärlek till varandra. Ibland kommer vi överens men oftast inte.

Min pappa heter Patrick är sambo(tror inte dom är gifta, är dom det så har jag inte fått veta det) med Lina och tillsammans har dom en dotter och en son, Matilda och Vincent. Jag och pappa har inte särskilt bra kontakt. Han lämnade mig när jag var några månader och sedan dess har vi träffats kanske typ 10-20 gånger. Det enda sett man hör av honom är genom grattis eller god jul kort. Innan min 18-årsdag hade jag inte träffat pappa på 6-7 år. Så bra kontakt har vi.

♥ 17.12.10

Idag fyller Andrea 18 så ikväll blir det partey!

Innan 20.00 ska jag hinna:
- färga håret
- färga + noppra ögonbrynen
- duscha
- sminka mig
- fixa naglarna
- äta !!
- fixa håret
- klä på mig
- gå till henne

Jag är inte säker på att jag hinner, men ska fan försöka !

♥ Dag 2

Innan jag börjar tänkte jag passa på att säga att på grund av personliga skäl kommer inte allt för personliga saker att tas upp. De som vet, vet. De som inte vet, behöver inte veta heller.

Min första kärlek:

Den första jag vart kär i är nog Robin, en lång smal kille med rött hår och blåa ögon. Och ja det gick la sisådär. Jag gillade honom, han gillade inte mig. Jag var ung och dum och såg detta så världens undergång så jag började svälta mig själv i hopp om att han skulle vilja ha mig. Idag hade jag aldrig gjort något sådant menmen man lär av sina misstag. Det slutade med att jag fick allvarliga ätstörningar och efter ett tag kunde jag inte äta alls. Ibland fick jag i mig hur mycket som helst och ibland inget. Vikten pendlade upp och ner ENORMT vilket resulterade i bristningar över hela magen samt höfterna. 

Nu när jag kollar på mina ärr och ser tillbaka på den tiden kan jag inte hjälpa att tycka att jag var sjukt konstig och bara dum. Varje dag blir folk dissade, och jag hade blivit det innan med. Men just denna gången gjorde jag det till en sjukt stor grej.. Undra varför.. Förmodligen för att han var den första..Eller?   

♥ !"#¤%&/()=

Asså jag blir så arg. Det är som att det är ett förbjudet ord, ett infekterat ord. Ett jävla virus. Men det är inte det, det är helt jävla underbart och naturligt. Med det sagt har jag bara en sak att säga: gravid gravid gravid gravid gravid gravid gravid gravid gravid gravid gravid gravid gravid gravid gravid gravid gravid gravid. Någon som dog av det ? Nej, så bra.

♥ Pepparkakshus

JAG VILL GÖRA ETT PEPPARKAKSHUS. punktslut.

♥ Dag 1

Innan jag börjar tänkte jag passa på att säga att på grund av personliga skäl kommer inte allt för personliga saker att tas upp. De som vet, vet. De som inte vet, behöver inte veta heller.

Presentera mig själv:

Mitt fullständiga namn är Amanda Maria Näsholm Ahlberg. Jag är 18 år och fyller år den 25e november. Har en bror, en mor och hennes man. Min pappa har jag väldigt dålig kontakt med, nästan ingen. Han har en tjej och två barn. Så mycket mer vet jag inte.

Jag har gröna ögon, färgat svart mellan långt hår (är ursprungligen blond) och är 165 cm. Jag är varken ful eller snygg, men jag duger gott och väl. Min stil varierar från och till. Hade jag fått vara allt jag ville hade jag kunnat vara skate, rock och "naturligt vacker" samtidigt, men eftersom det inte går struntar jag i mitt utseende över huvud taget. Jag sminkar mig bara när det behövs. Och jag har inte brytt mig om mitt hår sedan jag var tvungen att klippa av allt efter en misslyckad blekning.

Jag går 3e året på frisörlinjen på Drottning Blanka i Kungsbacka. Men jag har inga planer what-so-ever att bli frisör. I början var det kul, nu suger det rumpa. Jag har länge velat resa utomlands och studera till kläddesigner men vill även bli tattuerare. Jag kan aldrig bestämma mig för något och om jag väl gör det så håller det inte så länge, utan jag brukar alltid ändra mig när jag ser nått intressantare. Så förmodligen slutar jag i en klädaffär vikandes kläder inne på lagret.

Jag är en väldigt ärlig person som alltid står för vad jag säger. Antingen hatar man mig eller älskar mig. Jag är extremt osocial vilket leder till att jag inte skaffar mig nya vänner särskilt ofta. Om inte dom kommer fram till mig vill säga. Och jag är väldigt kräsen. Det gäller ALLT. Mat, vänner, uppförande, allt.

Jag är ihop med Christoffer Andersson, en 93'a från Onsala. En trevlig, glad och alldeles för snäll prick. Det vart kärlek vid första ögonkastet och nu är vi här, efter 7 månader med ett förhållande som en berg-och-dal-bana sitter vi och väljer ut förlovningsringar. Han är det bästa jag vet och jag älskar honom över allt annat men ibland går han mig på nerverna. Men säg en kille som inte gör det.

Jag kan inte komma på nått annat jag borde berätta så är nog klar nu. The End.

                 


♥ 30 Dagar

Eftersom jag vart så dålig på att uppdatera har jag tänkt att försöka bättra detta genom att göra en "30 dagar lista" som de flesta andra bloggare hållt på med på senaste. Hoppas ni gillar't.

Utmaningen går ut på att man ska skriva en text om dagen i 30 dagar. Här är ämnena;

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

♥ 15.15

Idag har Pernilla klippt mitt hår, eller ah toppat. Hon tog bort typ 3 cm så nu ser det inte lika stripigt och tunnt ut. Tack !

Nu ska jag sätta mig och plugga så att jag och Christoffer kan åka in till Göteborg imorgon och julhandla. Ska hjälpa honom att köpa julklappar till våra familjer. Kommer bli mysigt :)

♥ Lördag

Sitter i soffan. Ensam hemma. Med ett glas julmust och en kärleksmums. Gott. Jag är en hemmamänniska, njuter av att vara hemma. Så detta är en trevlig lördag för mig :)

♥ NP

Har precis gjort det nationella provet i matte b. Åh snälla gud låt mig få G!?

♥ Orkar inte.....

Har nationellt prov i matte imorn. Kan inget. Och orkar verkligen inte plugga. Vad är det för fel på mig, nu av alla gånger MÅSTE jag koncentrera mig o.O Men kan inte....

♥ Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Förut brukade jag använda bloggen som klotterplank, skriva exakt vad jag känner och tycker men nu går det bara inte. Vet inte varför men det känns för personligt helt plötsligt.
Men jag ska fixa det. Ska försöka uppdatera mer. Ha tålamod med mig.

♥ Pengar

Direkt när jag fått mina pengar från CSN vet jag exakt vad jag ska köpa! En fin liten julklapp till mig själv. Jag ska ränna runt på stan och försöka hitta fina muggar, JÄTTESTORA fina muggar. Perfekt att ha nu under vintern. En stor kopp med varm choklad tillexempel. M-Å-S-T-E  K-Ö-P-A  N-U !

I ♥ My Cellphone

Jag har världens bästa telefon !! Seriöst. Idag när jag var på väg hem från skolan var jag självklart mitt vanliga klumpiga jag och snubblade i rulltrappan på väg ner. Jag klarade mig utan vidare problem, men mobilen flög ner och landade först på andra rulltrappan och stutsade sen ner på golvet. Jag hörde ett CRASH! Jag sprang ner för rulltrappan samtidigt som jag svor för mig själv. Var det här slutet, är det här vår resa tar slut? Jag svär att jag nästan började gråta där mitt i allvaret. Jag var hundra på att den gått i tusen bitar. Men den klarade sig utan en skråma !!! FATTA HUR GLAD JAG BLEV.
Perfekta mobilen för folk som är så klumpiga som mig :D ♥

♥ 18.48

Har klippt klart Christoffer, ååh så fin han blev :) Ser mycket äldre ut nu när alla långa toffsar är bortklippta, haha.
Blir dock ingen träning idag, tyvärr. Såg att jag har en engelska inlämning imorn som jag måste göra idag. Så hinner inte gå till gymmet, synd. Men får jobba dubbelt så hårt imorgon istället då :D

♥ Idag

Nu estetisktval, sen klippa Christoffer till mitt PA och efter det bär det av till gymmet. Här ska det brännas fett och byggas muskler !

♥ Glögg

Först dammsuga, sen tvätta golvet och sen tänkte jag värma lite glögg och sätta mig framför tv'n det har jag förtjänat då! Glögg kan vara det mysigaste som finns :)

♥ Avsaknad av inlägg

Jag har inte uppdaterat på länge nu eftersom jag inte haft tillgång till internet. I skrivade stund funderar jag på att lägga ner bloggandet totalt. Vet inte om jag kan det, eftersom det har blivit en del av vardagen att skriva minst 4 inlägg per dag, haha. Men får väl se vad jag bestämmer mig för, det lär ni ju märka :P

RSS 2.0