♥ Helgen

Fredag: Drog med Emma till Christoffer för att bada med han och Casper. Det var riktigt trevligt och måste göras om, fast nästa gång med lite dricka tycker jag ;)


Lördag: Jag passade min lillebror. Vi gick och köpte godis och hyrde film. Vi hyrde nån scooby doo film och familjen robinson eller vad den nu hette. Efter vi proppat i oss massa godis framför dom filmerna gick vi upp och såg pocahontas 2 i sängen :) Mysig kväll!

Idag: Har jag gjort inget annat än legat i soffan och kollat på film och CSI NY avsnitt, hehe. Riktigt go slappdag.

♥ Emmas place

Sitter i Emmas säng och väntar på att hon ska komma hem från sin hundpromenad, egentligen ville jag följa med men jag orkade inte för det är så kallt ute och jag fryser som bara den. När hon kommer tillbaks ska vi färga min utväxt, raka benen och bada fotbad. Så mysigt ! Efter det ska vi ta en sväng till Kungsmässan för att hon ska inhandla ett solpuder. Och efter det blir det väl hem till mig och säga hej till mamma, sen ska vi till Christoffer för att bada tunna. Ska bli trevligt.
Hoppas hon kommer tillbaks snart, saknar henne så + min lilla Benzo såklart ;*

♥ Helt slut.

Nu är jag helt borta, helt tom och helt slut. Vet inte ens vad jag ska skriva, kommer inte på någora ord. Jag vill bara inte vara mig längre. Klart slut

♥ Onsdag

Klippte mamma idag. Det blev mycket kortare än tänkt, bara för att jag råkade klippa ett litet fel. GAAH, hatar sånt. Men aja hon blev fin i alla fall. Och imorn ska jag färga hennes hår rött :D

Fick min resersättning från skolan idag med (för praktiken på torsdagarana) eller ah, jag fick ett busskort som dom ska fylla på lite då och då. Jag trodde jag skulle få ett skolkort, men nej. Men aja, bättre än att jag betalar.

Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik. Ska alldeles strax skriva det sista på engelskaarbetet och skicka in det (första gången på flera veckor nu som jag lämnar in i tid !? YAY ME) Och sen blir det färga mammas fransar och min utväxt. Gjorde ju aldrig det i måndags -.-'

Ha en fortsatt bra dag :*

♥ Namnsdag

Idag är det min namnsdag, det har jag firat med kladdkaka och mys framför en av mina favorit filmer. Mumien 1. Ooh, vad jag älskar den filmen asså. En film jag aldrig kommer tröttna på !

Just nu sitter jag med Christoffer i min säng och pratar om allt möjligt. Vi har det mysigt men snart ska han hem, inte kul :(

Imorn ska jag klippa mammas hår under lektionstid, hoppas det går bra och att hon blir nöjd. Hon är så himla petig haha. Efter det ska jag träffa Sofia, mysigt :)


♥ Tävling hos decevven.blogg.se

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN


♥ Pissed

Idag är det tisdag. En tråkig dag. Har inte riktigt kommit fram till varför jag tycker det än, men så är det. En riktigt tråkig dag. Just nu har jag Historia men jag orkar inte skriva på mitt arbete. För ansträngande. Just nu är jag bara arg, trött och arg. Varför ska alla andra få saker som jag drömmer om, folk som inte ens förtjänar det. Det gör mig pissed, riktigt pissed! BLÄÄÄ

♥ Emma-Pemma ♥

Nu ska jag ut i höstsolen och gå en lånpromenad med min bästaste Emma-Pemma <3 Puss på er!

♥ Mentorsamtal

Denna skoldagen har endast bestått av ett mentorsamtal och en historialektion, helt okej för mig! Nu när jag har extratid, tänkte jag färga utväxten och skriva lite på någon uppgift. Vet inte varför men just precis nu hatar jag inte skolan lika mycket som annars. Förhoppningsvis håller detta i sig!



♥ Natti

Är hungrig och trött måste sova. Men vem fan har satt ett plåster på min kudde. Godnatt.

♥ Söndag

Först och främst ska jag ursäkta för den dåliga uppdateringen, men både hemtelefonen och nätet har varit helt döda de senaste dagarna. Hatar telia!

Igår var jag och Christoffer och såg på "the last airbender" med min mamma, min bror och hans kompis. Det var kanske inte den bästa film jag sett, men helt okej barnfilm.

Idag ska jag åka in med Christoffer och Emma till Göteborg, vi ska kolla lite på Buttricks (stavning?) Ska kolla efter kattöron. Eftersom Emma misslyckades med att försöka göra två par hemma, haha. Men jag älskar henne ändå :) <3

Hoppas ni får en trevlig Söndag :*

♥ Skönhetssömn

Nu ska jag krypa ner under täcket för jag ska upp tidigt imorn och jag behöver min skönhetssömn inför praktiken, haha.

Sov så gott :*

♥ Chailatte

Sitter i min säng och dricker chailatte. Den "juliga" och mysiga smaken passar perfekt nu när vintern snart är här. Det är en dryck jag aldrig skulle klarat mig utan under vintern. Förstår mig ärligt talat inte på dom som dricker den på sommarn dock, menmen Sverige är fortfarande ett fritt land. 

Idag har jag vart på skolan. Började 8.30 slutade 16.00. Jobbigt, hatar verkligen sånna långa skoldagar. Men idag var det lite annorlunda. Jag fick en enorm håltimma mitt i allt, så jag hade bara två lektioner egentligen. På morgonen hade vi uppsättningsprov, det gick väl rätt bra antar jag. Klarade det på 45 minuter när målet var en timma. Det var rätt chill faktiskt, hehe :) 

Vi fick sluta 11 och sen lysckades Angelica övertala Hannah om att vi som redan gjort engelskatalet inte skulle behöva stanna kvar idag. Och då fick jag typ 4 timmars håltimma. Under den tiden satt jag som sagt med P i typ 2 timmar. Och så var jag ute och kollade på Jack när han rökte typ haha. Fick veta att han tänkte vara Barack Obama på Halloween, lät ju ... annorlunda? haha :)

På.tal.om Jack ska jag passa på att gratta honom ännu en gång, denna gången genom bloggen. Min lilla Jackiiiee har skaffat sig en flickvän, aaaw cuutiiiiee. Thihi ;)

Vid 3-tiden hade jag mattelektion, med 4 pers. Det var ju, ah trevligt ? Alla andra var tydligen på gymnasiemässan. Själv så är jag jävligt glad att jag slipper den i år. Vi tvingades vara där både i ettan och tvåan bara för att vi var de enda frisörerna som fans just då och sen i tvåan för vi visste mer än 1'orna. Men nu slapp vi, YES.

Efter skolan drog jag in till Lindome för att heja på dom på min nya praktikplats. Det gick la bra, men fyfan vad tråkigt Lindome är. Typ helt grått och trist, och ja bara hemskt! Jag har bara vart där en gång innan. Och det var när jag och Michelle var på fest där. Och det var trevligt. Eller vad säger du Mich ;) "everybody's falling down down down" haha.

Men nu ska jag återgå till mitt slappande (även fast jag egentligen borde plugga till matteprovet som jag har på fredag..)

Puss på er :*




♥ I skolans datasal

Sitter i skolan och bara väntar. Egentligen kan jag gå hem men ska vara snäll mot lilla P och hålla henne sällskap, hihi. Det är typ 3 timmar kvar tills jag börjar. Inte kul. När P går, drar jag fan hem och sover tills Matten börjar. Sådeså!

♥ Noppra + Färga ögonbrynen - check

Nu sitter jag med svart ögonbrynsfärg i nästan hela ansiktet. Riktigt snyggt. Men vafan, det värsta som kan hända är att jag ser ut som Mrs, Abdulla men det är väl okej. Eller ?! Ne men det blir säkert bra :)

♥ Nu gäller det bara att bestämma sig..

Nu måste jag klippa mig igen, och eftersom det ser väldigt mörkt ut på pengafronten, så blir det inga extensions än. Så istället blir det ny frisyr. Kortare. Vet inte riktigt hur jag vill ha det men jag funderar på någon snygg fräsig frisyr och färga håret illrött igen. Det är hett. Nu gäller det bara att leta frisyrer så jag vet exakt vad jag vill ha. För imorn ska jag gå och beställa tid :)

♥ Kungarna av Tylösand

Jag brukar aldrig, och då menar jag verkligen ALDRIG kolla på program som går ut på att fjortisboys n' girls super sig fulla och knullar runt i tv men jag kände för att få mig ett gott skratt idag så nu ligger jag och kollar första avsnittet av kungarna från Tylösand. Jag känner redan hur kul det kommer bli att se när dom spyr ner sig själva, haha skadeglädje om något !


♥ Tävling

Jag är med och tävlar om ett valfritt namnsmycke (värde max 250 kronor) på Nessadesign.se 
Var med och tävla du med ! :) HÄR 

                                      
                           

♥ Nya lakan

Kom nyss ut från en lång varm dusch och nu står jag och ska bädda rent sängen, ska bli så jävla skönt att sova i rena lakan i natt. Något av det bästa som finns :D

♥ Kallt. brrr.

Det är riktigt kallt i mitt rum, riktigt riktigt kallt. Så nu står jag och drar fram mitt element, eller ah försöker i alla fall. Får hoppas att jag får igång det snart så att det hunnit bli varmt innan jag ska sova.

Idag har jag vart med min Emma, så jävla go tjej asså. Älskar henne från botten av mitt hjärta! Och så jävla taggade är vi inför halloween, sjukt kul ska det bli! Vi ska klä ut oss till katter, hmm. Hett ? OHJA ! Thihi, vi kommer vara snyggast ! (som vanligt?) haha.

Vad ska ni göra på halloween, ska ni klä ut er till något, isf vad ? :)

Puss så länge :*

♥ Gud vad hemskt, fyfan !


♥ Fjortisar

Sitter i datasalen och försöker hålla mig för skratt, några fjortisar sitter och kollar festbilder från deras helg på facebook och dom typ skriker saker som "OHHH MYY GAAAAD hur såg jag ut där egentligen :O", "ååååååh vad gör han usch!?", "han smsar mig heeeeelllaaaa tideeeennn", "Han fick sin första avsugning på den festen haha usch vad äckligt", "den tjejen sög av tre stycken", "det är så INTE okej". HAHAHA, jag älskar fjortisar :D Man vill bara ge dom en rak höger och sen krama om dom, sååå söwta ;)

♥ GE MIG !! Jag måste skaffa en egen sånhär :D


♥ Fira Mattias

Eftersom Mattias (Christoffers äldsta bror) fyller år imorgon ska familjen Andersson fira honom idag, och eftersom Constance ville att jag skulle vara med så är jag det. Vill inte riktigt tränga mig på annars. Men nu är det så att jag har inget smink, inga snyggare kläder eller ens parfym med mig eftersom jag trodde att jag skulle hinna hem innan. Så nu sitter jag i mina svarta leggins som jag haft i 3 dar nu och en tröja som jag hittade här, som jag tydligen glömt. Jag har håret uppsatt i en äcklig toffs och det enda jag har gjort något åt är andedräkten. Jag har ju tvättat mig med, men känns trevligare med parfym och sånt ju. Hoppas han inte tar allt för illa upp, haha.

Fan jag måste verkligen skaffa ett litet nödkitt med extra saker som jag kan ha här hos Christoffer, om detta skulle hända igen. När fyller Marcus år liksom o.O

♥ Kladdkaka

Jag och Christoffer har nyss bakat kladdkaka. Just nu sitter jag och väntar på att jag kan ta ut den och smaka medans han står i duschen. Thihi. After all, detta är ju sista helgen på flera månader nu som jag får äta onyttigt. På måndag blir det helt nya vanor. Inget godis, eller onödigt socker, och massa träning! 

Vi tänkte ha en mysig hemmakväll idag och bara mysa och kolla på film. Det kommer nog bli jättemysigt. 

Hoppas ni får en trevlig lördag :* 

♥ Ullared (GeKås)

Idag var jag på GeKås med mamma, nu är jag super trött så nu ska jag sova. Men skriver imorn vad jag köpte ;)
Bland annat 7 par skor!!! :D :D Amanda <3 Skor hihihih

PUSS :*

♥ Quizzo

Jag håller upp en skål flingor, slår på tvn och möts av en psykotisk människa o.O jag vet inte om nån av er sett poängjakten på kanal 5, om inte; GÖR DET INTE! I alla fall inte när tjejen vid namn Eva leder programmet. Vid första anblicken ser hon ut som en söt rar tjej. Men hon blir seriöst agressiv och praktiskt taget hotar tittarna att inte säga fel ord. HAHA. Jag blev fan rädd för henne! Men det där är humor-tv !

♥ Jag är snyggaste. puss.

Har nyss kommit hem från en halvdag med Emma, asså jag älskar verkligen den tjejen. Vi har alltid så jävla flummigt kul ihop. Du är bäst gumman :D Du Och Jag För Alltid !

♥ Smutstvätt

Springer fram och tillbaka med tvätten, upp och ner. Storterar och har mig. Tänk att vi har så jäkla mycket kläder, och jag som jämt klagar på att jag inte har tillräckligt o.O SJUKT!

Först tvätt, sen Emma. YES. Har saknat henne så, my soul sister :D ♥

♥ Ledig Onsdag

Studiedag idag, riktigt skönt! Synd bara att Jack gick och blev sjuk så att jag tvingas vara hemma och göra inget alls idag. Inte lika kul :/ Förhoppningsvis kan jag vara med Christoffer, eller kanske till och med Emma, som jag inte träffat på år och dar nu. Ska ta och höra av mig till henne på stört faktiskt!

Eftersom Christoffer har skolfoto idag så klippte jag honom lite snabbt igår. Han blev nöjd och glad och betlalade mig genom att damsuga upp allt hår. Värdigt pris må jag säga, haha :) 

Hoppas ni får en härlig dag :*  

♥ Playtime with the B-O-Y-S

Idag efter skolan var jag med Christoffer, Jack, David, Robert "Sura killen" Kifab & Filip. Vi gjorde väl inte så mycket kanske men jag hade lika kul som vanligt. Skrattade åt typ allt dom sa, Christoffer är som bäst när han umgås med Jack asså. Jag älskar verkligen att umgås med killar, de är inte lika komplicerade som tjejer haha.

Men nu ska jag in till resten av andersson-familjen och njuta av min cappuccino, bye :*

♥ Depend

Ett litet nagellackstips så här mitt på ljusa dagen. Jag tycker personligen att Depends nagellack är riktigt bra, och dom finns i massa snygga färger. Själv har jag minst 10 stycken olika färger hemma. Jag rekomenderar dom verkligen. På bilden nedan har jag mitt ljusgråa lack, med en rosa sten på ringfingret. Gulligt !

                


♥ Höst

Nu känns det verkligen att hösten är här, det var riktigt kallt imorse och dimman låg längs med gatorna. Personligen tycker jag att det är riktigt vackert, och fattar inte varför jag aldrig tar kort på det. Skulle bli gudomliga bilder! Men nog om det.

Nu när jag äntligen insett att hösten är här känner jag att man måste bli lite höstfin. Och vad är inte bättre än en helt ny frisyr, typ inget :D Jag har bestämt mig för att hålla mig svarthårig ett bra tag till. Men jag känner mig verkligen obekväm i detta korta håret. Så strax ska det skickas ett lite mail till B så att hon kan komma med hårförlängningarna så jag kan klämma och känna på dom. Gud så fint det kommer bli, jag älskar verkligen långt hår och nu är det äntligen min tur igen :D Tills dess ska jag färga fransar och bryn svarta så att jag ser mer naturlig ut. YES. Bra början på hösten tycker jag !!

Ps. Jag SKA fixa designen snart, jag ska bara orka ta några bilder först haha :*

♥ Who says I can't get stoned ?

Christoffer åkte nyss hem, han har vart här några timmar. Vi har inte gjort så mycket, som vanligt. Mest myst :)
Kom på att jag inte berättade vad vi gjorde igår så tänkte att jag kunde skriva lite om det nu, hehe.

Först gick vi på Café Kharma och tog var sin baugette, jag drack varm choklad och han drack cola, efter det köpte vi en hallonpaj som vi delade på. Vi satt där och var allmänt djupa och pratade om allt från framtiden till tomma krukor med lite kaffebönor i. Efter fikat gick vi till hemköp och köpte oss en rejäl godispåse. Och för att få bättre samvete tog vi en jättelång promenad genom Kungsbackas bakre sida. När vi kom hem åt vi en god middag med kött och ungsrostade rotfrukter (potatis, morötter, broccoli etc). Sen gick vi upp och mös lite på mitt rum tills han tog sista bussen hem. Riktigt mysig dag måste jag säga. Och bäst av allt så var det han som betalade allt, min sorts kille det där ;)

♥ En alldeles egen "emma-väska"

Idag på estetiskt val skulle vi göra en Andy Warhol inspirerad bild som vi sedan skulle få tryckt på en väska. Och jag gjorde självklart en bild av min bästaste Emma! Fatta vad snygg den väskan kommer bli. Min alldeles egna Emma-väska :D Självklart kommer det upp en bild på väskan sen när den är klar, men tills dess får ni nöja er med att se hur trycket ska se ut :D

             


♥ Balen

Det har vart massa strul med balen fram och tillbaka nu på min skola. Vi brukar alltid vara med Lindälv och Aranäs men tydligen skulle vi inte vara det detta året. Utan de hade bestämt lokal och allt utan oss, men nu visar det sig att allt är löst. Vi ska ha både balen och studentfesten med dom, YES. Inte samma sak utan dom :P

♥ Skola

Nu ska jag slänga på mig lite kläder och sen springa till skolan. Tre lektioner idag, det ska jag nog klara även fast jag är så pass skoltrött som jag är. hehe. Historia och två estetiskt val, ska nog bli kul. Eller ?

Vi hörs på rasten ;) Puss :*  

♥ En sak jag stör mig på ..

Asså det är jättekul när man får trevliga hälsningar från andra bloggare men hur fan ska man svara på dom? Ska man gå in på deras blogg och kommentera ett svar tillbaks på deras fråga eller ? hmmm... Låter så komplicerat det där ;) Får väl köra på det och se hur många som tycker att jag är knäpp :D

♥ 5 månader idag !


♥ Farligt med sport

Fick nyss ett samtal från morsan att dom sitter på sjukhuset i Göteborg. Tydligen har någon ungjävel trampat min bror rätt i magen under tiden han låg ner under fotbollsmatchen. Så nu sitter dom och väntar på besked. Jag lovar att jag slår den ungen gul och blå om det visar sig att han klev på honom medvetet, då jävlar! Han verkade okej i alla fall, men han ville åka hem nu. Inte så konstigt eftersom dom suttit där några timmar. Tyckte väl att det tog lång tid för dom att komma hem. Inte ofta man åker halv 10 på morgonen och inte ens är hemma halv 7 när man bara ska spela 4 matcher.

Det är som jag alltid sagt, det är farligt med sport!

♥ 92.11.25

Fan, jag längtar verkligen tills jag fyller år !! 18 i år liksom, så jävla gutt. Bara en och en halv månad kvar, snälla låt tiden gå fort !

♥ Tråkig Fredag

Ska inte ut ikväll, får inte. Det suger verkligen. Istället får jag försöka göra det bästa av situationen och kolla på Idol och förmodligen försöka fota lite bilder som jag kan ha som header. Måste verkligen fixa en snygg header nu innan jag blir galen. Haha. Men nu ska jag återgå till mitt målande. Bye !

Hoppas ni får en trevlig Fredagskväll :*

♥ Min humor efter läggdags

Louise: Vet du varför blondiner inte kan åka vattenskidor?
Jag: Ne?
Louise: För dom särar på benen när dom blir våta. hahahahahhaha.
Jag: HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH

Så här ser min humor ut när jag vart uppe för länge, haha.


♥ 23.31

Har inte gjort så mycket idag, förutom när jag åkte och handlade mat till kvällen med morsan. Vi körde trerätters till Ironman 2. Den var inte lika bra som jag trodde den skulle vara, så det var lite av en besvikelse, men men. Däremot kom Christoffer och var här ett tag. GUD vad jag har saknat honom. Min lilla älskling ♥

♥ Gladis

Jag måste vara galen, men jag har redan börjat kolla på inredning. Bestämt exakt vilka färger jag vill ha etc. Vet EXAKT hur jag vill att allt ska vara. Och jag har inte ens pratat med dom än haha. Det positiva med detta är att det gör mig jätteglad, det negativa är att jag kommer ta det väldigt hårt om jag blir nekad. Men så är det väl för alla antar jag..

Ledig idag btw, vilket ger mig massa tid att sitta och kolla runt på nätet WIIHOO ;)

Puss på er ! :*

♥ Project Runway

Jag är fullkomligt förälskad i denna klänningen! Klänningen gjordes under ett project runway avsnitt som en miss universe klänning. Så gudomligt vacker. Hade jag kunnat få vilken balklänning jag ville hade det vart en sådan! Färgen är inte lika snygg på bilden som den var i tv-rutan btw ;)

                              

♥ Dig

Satte mig i soffan, slog på tvn och det första jag såg var Unga Mödrar. Av nån anledning kunde jag inte byta kanal, istället satt jag och kollade på det. Jag fick en klump i magen och tårar i ögonen. Ibland saknar jag dig mer än något annat, konstigt egentligen. Att man kan sakna nån man aldrig mött. Av ren impuls la jag handen på magen. Jag tog ett djupt andetag, reste mig och intalade mig själv att det var bäst så. Och nu har jag dig som motivation, jag ska fanimej inte låta mig knäckas en gång till. Aldrig !


♥ Kula i läppen eller Medusa ?

Jag ska pierca mig samma dag som jag fyller 18, och gud vad jag längtar. Från början tänkte jag pierca mig i tungan som första piercing. Men eftersom jag har en ståltråd på insidan av tänderna (efter tandställningen) så är risken väldigt stor att jag kan bita av den. Så där sprack den drömmen, men aja man kan inte få allt. Istället ska jag pierca mig runt läpparna. vet bara inte om jag ska köra på en kula i läppen eller en medusa (bilden till höger).. Hmm, som tur är har jag två månader på mig att bestämma mig ;) 


             

 


♥ D&G klocka

Tänk om man ändå kunde ha råd med denna godingen! En as snygg klocka från D&G, vill ha ! Priset svider lite, men jag tycker nog att den är värd 265 dollar när jag tänker efter ;) Synd att man inte har dom pengarna just nu bara. 


                                              


♥ Ingen dag är den andra lik

Jag har äntligen lärt mig använda min egen spotify så nu sitter jag och dunkar musik på högsta volym. Av någon anledning känns det som att livet leker. Tror det är för att jag lever i min fantasivärld just nu, haha. Jag är så glad att jag har mina vänner och Christoffer. Jag älskar verkligen honom, jag skulle inte klara en sekund utan honom tror jag. Jag menar utan honom, vem hade hållt min hand när jag ska gå genom en mörk skog, vem hade kunnat lugna ner mig med en varm lång kram, viskandes i mitt öra att att kommer att bli bra? Ingen tror jag. Jag vet inte vart jag ska ta vägen när du inte är med mig. VI är kärlek.


♥ Hoppas!

Jag sitter här och ber till gud att detta ska gå vägen. Detta är första gången i mitt liv som jag ber seriöst, och jag hoppas verkligen att han lyssnar nu. Annars börjar jag tro på Fan, det lovar jag! Och ja, det var ett hot. Så ta illa upp nu Gud !? Ne men seriöst, jag hoppas verkligen att detta ska hjälpa mig få ro en gång för alla. Wish me luck!

Ps. För er som inte vet vad detta handlar om, kommer det upp mer detaljerat här på bloggen lite senare :)

♥ Mobile update

Eftersom min mamma har dragit ur nätet får jag köra denna uppdateringen via telefon. Kan bli kul ;) Just nu sitter jag i min säng med massa stearinljus runt om kring mig och kollar på Cougar Town. Det är riktigt mysigt faktiskt. Alla människor behöver lite härlig jag-tid ibland, detta är min. Och jag gillar det. Visst hade det vart mysigt om Christoffer var här med, men ibland är det skönt att vara ensam.

♥ Träning

Nu är det snart en ny vecka och på måndag börjar jag operation viktföminskning. Minst en timmas powerwalk per dag, inget godis eller likande och gymma på måndagar och tisdagar. Samt ska jag bara leva på pulver den första veckan. Looking forward to results !

♥ Fredag

Först drog jag till Emma och kollade på Idol, efter det satt vi och mös tills jag skulle dra till Christoffer. Egentligen skulle vi åka hem 00.00 men istället åkte vi hem till Hampus som hade ett eget litet korvkalas för david som blev en stor pojke igår. Haha. Så jag satt ensam tjej i ett rum fullt med fulla killar, MUMS. haha ;) Ne men det var kul.

♥ Jag Älskar Min EMMA !

Blev inget gbg idag. Tog för lång tid för mig att bli klar så vi sket i det. Så nu har jag inget att göra, men då kommer självklart min älskvärda super-emma och förbättrar min dag. Jag ska dra hem till henne sedan och kolla på idol och efter det ska jag sova hos christoffer. YAAY.

Blir inte Kungälv imorn heller, lång historia. Så nu letar vi annat att göra. Om ni vet nån fest, hör av er !!

PÖSS

RSS 2.0